Previziuni pentru 29 august 2017

Practic au venit peste noi o mulţime de evenimente necesare pentru a ne schimba atitudinea faţă lucrurile învechite sau care nu ne mai erau necesare în viaţa noastră, acum trebuie să ne recreăm o nouă viaţă, atitudine, situaţie. Este important să nu lăsăm garda jos acum, să continuăm să punem în practică ceea ce am decis, să fim consecvenţi.

Ne aflăm într-o perioadă de conștientizări dar și de alegere, de clarificare. Nu este ușoară, dar nici grea, este importantă. De aceea este important să nu lăsăm să treacă pe lângă noi nimic, fără a analiza. Este posibil să încercăm să experimentăm noi modalităţi de comunicare cu cei cu care colaborăm sau să descoperim că puterea noastră mentală este nemărginită, ea putând să ne aducă starea de sănătate şi de linişte sufletească care ne este atât de necesară.

Credinţa în propriile noastre puteri ne arată că putem realiza totul şi că ne putem aştepta la orice. Este vorba de o regenerare profundă a fiinţei noastre, regenerare care face să se restabilească în noi armonia distrusă.

Apoi se poate spune că ziua de astăzi ne aduce un mod generos, chiar exagerat de a privi lucrurile şi oamenii. Este şi o zi potrivită pentru a lua decizia de a ne continua viaţa într-un mod cât se poate de armonios căutând calea spre spiritualitate, dacă încă nu am găsit-o.

Astăzi este o mare sărbătoare creştină, Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul, este zi de post şi rugăciune. In popor se vorbeste si de un post care tine „de la cruce pana la cruce”, un post de doua saptamani, neconsemnat in calendarul crestin, care avea rolul de a-i curati pe cei care au savarsit omoruri sau alte pacate grave. Postitorii mancau in aceasta zi numai o turta de grau sau de malai.

Ioan este nume iudaic: „Iohanan” prescurtare din Iehohanan” si inseamna „Dumnezeu s-a milostivit”.

Primele cuvinte de invatatura ale Sfantului Ioan Botezatorul au fost: „Pocaiti-va, ca s-a apropiat imparatia cerurilor” (Matei 3, 2). Tot asa a inceput si Hristos Evanghelia Sa. Primele cuvinte pe care le-a rostit la Capernaum cand a iesit sa propovaduiasca sunt acestea: „Pocaiti-va, ca s-a apropiat imparatia cerurilor” (Matei 4, 17).

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Fie să gaseşti mereu în jurul tău prieteni! Fie ca orice gest făcut pentru ei să fie însoţit de gândul că uneori pentru ca unii să se desăvârşească, alţii trebuie să se jertfească – jertfa însoţită de rugăciune e binecuvântată şi aduce bucurie. Iar amintindu-ţi de mâinile muncite împreunate în rugăciune, fie să poţi primi smerit gesturile de iubire pe care prietenii tăi le fac pentru tine!

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 7 FECIOARĂ

UN HAREM

Bucuriile vieţii nu pot fi dobândite prin durerea altora, ele sunt depline numai când toţi se bucură la fel de mult în experienţele comune. Clădeşte-ţi fericirea căutând să aduci bucurie şi ajutor celorlalţi. Sensul tău poate fi dat tocmai de mediul în care te afli, fie că te îndeamnă să te armonizezi cu el şi să-ţi asumi rolul pe care ţi-l rezervă, fie că simţi nevoia să cauţi ceva pe măsura posibilităţilor tale reale. În oricare caz, trebuie să te decizi.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE  – 26 LEU

DUPĂ O FURTUNĂ TERIBILĂ, UN CURCUBEU

Totul este trecător, şi oricât de mare ar părea furtuna din viaţa ta, după ea va ieşi şi soarele. Orice furtună este un moment în care ai prilejul să îţi pui la încercare puterea de a acţiona în situaţii de criză, tăria de a nu te lăsa copleşit de energiile exterioare dezlănţuite, de tulburările din afara ta, şi astfel de a-ţi consolida pacea şi armonia lăuntrică. În final, ele se vor manifesta şi în afara ta, pe cerul vieţii tale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top