Previziuni pentru 14 septembrie 2017

ZIUA LUI JUPITER

Astăzi este Înălţarea Sfintei Cruci, despre această sărbătoare puteţi citi câteva idei pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/inal%C8%9Barea-sfintei-cruci.

Din punct de vedere astrologic Soarele este în cuadratură cu Saturn, fapt ce ne face să simțim destul de intens de câteva zile, rezultatul exceselor sau a lipsei de cumpătare sau eficiență din această vară. În plus simțim o nevoie acută de ordine, chiar spre un fel de exces, dar este necesară. Ea ne pune ajută să înțelegem mai bine, să ne educăm eficiența și să fim mai selectivi în sens constructiv. Asta nu înseamnă că nu ne simțim constrânși, dar de multe ori avem nevoie de asta.

Apoi Venus este în conjuncție cu Nodul Nord și în trigon cu Lilith, trebuie specificat că Nodul Nord este în mișcare directă, ceea ce face ca tot ce se întâmplă să fie extrem de intens, de dur sau rapid. Acţionând corect, oricât de dificil ar pare, ni se permite creşterea personală şi evoluţie spirituală, secretul fiind să punem în practică toate cunoştinţele pe care le avem.

Venus este în inconjuncţie şi cu Chiron, toate aceste aspecte ne indică, cum anume să acţionăm asupra relaţiilor noastre, să le dăm valoarea cuvenită, nici mai mult nici mai puţin, să învăţăm din ele şi să ştim că nu sunt întîmplătoare; ele au venit în viaţa noastră pentru a ne învăţa şi a ne determina să căpătăm înţelepciune. Se mai poate spune că aceste aspecte ne aduc inteligenţă emoţională, amplificându-ne capacitea de empatie, puterea de a comunica celor din jur ceea ce simţim, dar şi un fel cald şi plin de compasiune faţă de nevoile celor din jur.

Apoi o altă lecţie importantă a acestei zile constă în aceea că puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

Cu toate acestea se pare că mesajul acestei perioade este de a ne transforma – uneori cu preţul suferinţei, pe care tocmai noi ne-o provocăm din încăpăţânare, chiar dacă nu acceptăm şi de a înţelege ceea ce este important în viaţa noastră. Şi poate prima schimbare ar trebui să o facem la nivelul relaţiilor şi proiectelor noastre.

Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lăsaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.

Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.

În această zi se activează forţe spirituale superioare.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Nu lăsa ca viaţa ta să devină un ritual mort. Lasă să existe şi momente inexplicabile, lasă să existe şi câteva lucruri misterioase, care nu pot fi explicate raţional. Lasă să existe şi câteva
lucruri care să-i facă pe oameni să creada că eşti puţin nebun. Omul care e sănătos la minte suta la suta e mort. Puţină nebunie alaturi e întotdeauna o mare bucurie. Fă şi câteva lucruri nebuneşti.
Şi atunci sensul va fi posibil.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 22 FECIOARĂ

O HAINĂ REGALĂ CU MÂNECI ÎNCRUSTATE CU NESTEMATE

Viaţa ta este regatul tău, şi nimeni altcineva nu este responsabil pentru ceea ce se întâmplă în acest regat. Bogăţia ta constă în talentele tale, şi dacă ştii să le cultivi şi să ţi le pui în valoare, aceasta îţi va umple inima de bucurii şi viaţa de satisfacţii pe toate planurile. Oare ceea ce arăţi acum celorlalţi este ceea ce ai tu mai de preţ?

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 25 BALANȚĂ

VEDEREA UNEI FRUNZE DE TOAMNĂ ADUCE UNUI PELERIN REVELAŢIA SUBITĂ A MISTERULUI VIEŢII ŞI MORŢII

Cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple. Întotdeauna răspunsul este la îndemâna ta, trebuie doar să ştii să-l vezi. Dar fii conştient că răspunsul la o întrebare i se dezvăluie fiecăruia după cum are el nevoie în acel moment. Totul este relativ, şi dacă azi primeşti un răspuns, mâine poţi descoperi că la aceeaşi întrebare există şi alt răspuns, mai adânc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top