Soarele în semnul Taurului – 2017

Soarele trece în semnul Taurului la data de 20 aprilie 2017, ora 00.26 și va sta în acest semn până la data de 20 mai 2017, ora 23.30. In tot acest interval de timp au loc numeroase aspecte astrologice importante, care fac din acest interval de timp unul dintre cele mai intense ale acestui an. În ordinea lor cronologică ele sunt:

– primul și unul dintre cele mai importante este conjuncția inferioară dintre Soare și Mercur din 20.04 2017, de la ora 8.53. el este remarcabil atât prin intensitatea și forța pe care o emană cât și prin conjunctura astrală generală în care se formează, căci deschide căi importante fiecăruia dintre noi

– al doilea se formează la aceiași dată, 20 aprilie, la ora 15.48 și este trecerea la mișcarea aparent retrogradă a planetei Pluton, această mișcare durează până 28 septembrie, în acest interval de timp având loc transformări profunde la nivel de conștiință umană.

– al treilea se formează tot pe 20 aprilie la ora 20.36 și este ingresul planetei Mercur în mișcare aparent retrogradă, dinspre semnul Turului spre cel al Berbecului, aspect care va repune în discuție dispute mai vechii sau va reaprinde tensiuni considerate încheiate, în fapt fiind doar a,ânate, acum izbucnind cu o și mai mare virulență.

– al patrulea este ingresul planetei Marte în semnul Gemenilor începând cu 21 aprilie 2017, ora 13.31, el durând până la data de 4 iunie 2017. În acest interval de timp se poate spune că suntem mult mai direcți în comunicare, pe fază, ripostând cu ușurință sau pur și simplu punând din mers în acțiune ideile pe care le avem. Este un tranzit dinamic, care poate genera greșeli sau erori dacă nu este corect gestionat.

– tot pe 21 aprilie doar că la ora 13.43, Venus reface pentru a treia oară cuadratura cu Saturn, de această dată efectul aspectului fiind cel scontat și anume de evidențiere oarecum forțată a calităților personale ca urmare a unor conjuncturi tensionate sau care au forțat manifestarea lor.

– tot pe 21 aprilie Soarele este în trigon cu Nodul Nord și evident sextil cu Nodul Sud, un moment în care eforturile noastre constante spre atingerea destinului sunt răsplătite

– pe 23 aprilie Marte este în cuadratură cu Nodurile lunare, un moment extrem de tensionat mai ales pentru cei care nu au înțeles cum să-și utilizeze informațiile constructiv, concentrându-se doar pe realizarea unor acțiuni fără logică sau a unor situații explozive. Evident că lucrurile pot scăpa de subb control cu ușurință mai ales dacă ne lăsăm manipulați.

– 24 aprilie Mercur reface pentru a doua oară trigonul cu Saturn, fiind important de urmărit informațiile pe care le primim, mai ales dacă ele ne-au mai fost odată transmise sau ne sunt cunoscute.

– 27 aprilie este Luna Nouă din semnul Taurului, foarte importantă căci ne aduce posibilitatea materializări pe termen de cel puțin un an a unor proiecte importante sau ne dă semnale importante legate de anumite descărcări karmice necesare în această perioadă.

– 28 aprilie Venus părăsește semnul de exaltare al Peștilor și revine în semnul de exil al Berbecului, făcând mai greu accesibilă utilizarea creativității dar și a calităților personale.

– 28 aprilie Mercur în mișcare aparent retrogradă este în a doua conjuncție cu Uranus, un aspect deosebit care ne ajută să inițiem proiecte noi avangardiste, care ne permite să ne implementă ideile care ne reprezintă și să înțelegem ceea ce ne înconjură dintr-o perspectivă superioară, holistică.

– 29 aprilie Ceres părăsește semnul de domiciliu Taurul, de unde a fost extrem de productivă și concretă, pentru a trece în semnul Gemenilor, semn în care ne sprijină să ne punem în practică ideile și gândurile.

– 30 aprilie Saturn și Chiron sunt în cuadratură, pentru prima oară în acest an, aspectul fiind o continuare a unor evenimente din decembrie 2016, evenimente prin intermediul cărora trebuia să reușim să ne depășim singuri blocajele și limitele.

– 3 mai Mercur revine la mișcarea directă iar Vesta trece în semnul Leului, ambele aspecte ne ajută să ne lămurim mai bine asupra ceea avem de schimbat pentru a deveni proprii stăpâni. Oricum este un moment important căci el va declanșa niște reacții în lanț la ceea ce trebuia să facem și am amânat.

– 4 mai Marte este în opoziție cu Lilith, un aspect extrem de provocator, el ne va determina să ripostăm, sau să ne opunem la tot ceea ce ne provoacă frică, ne-ncredere sau suspiciune. În general manifestarea este destul de violentă fiind nevoie de tact și luciditate pentru a putea construi și dezvolta ceea ce este necesar, evitând orice fel de încercări de deviere de la ceea ce este cu adevărat important.

– pe 8 mai Soarele este în trigon cu Junona și, în același timp este Tripura Sundari, de aceea aceasta este o zi excelentă pentru a ne ocupa de parteneriatele și relațiile noastre, pentru a dezamorsa tensiuni dar mai ales pentru a deschide premise noi în toate colaborările.

– pe 9 mai Soarele este în trigon cu Pluton, ceea ce cu siguranță ne ajută să privim acțiunile personale dintr-o perspectivă mai materialistă, mai concretă, mai determinată.

– 10 mai Junona trece la mișcarea aparent retrogradă, ceea ce poate întârzia încheierea unor parteneriate sau poate genera anumite acțiuni prin care anumite proiecte să fie mult încetinite. Mercur reface pentru a treia oară conjuncția cu Uranus, în acest moment dându-se drumul proiectelor gândite sau construite la sfârșitul lunii martie.

– 11 mai este momentul de Lună Plină, care are o tensiune emoțională uriașă, fiind indicată evitarea conflictelor și tensiunilor.

– 12 mai Marte este în trigon cu Jupiter, cele două plante se asociază pentru a ne genera reușite și dezvoltarea acțiunilor care au la bază proiecte bine construite, corect analizate și susținute logistic.

– 16 mai Mercur revine în semnul Taurului, abia acum putând să înțelegem exact cât de important a fost să analizăm tot ceea ce era în jurul nostru în jurul datei de 20 aprilie.

– 19 mai avem Saturn trigon cu Uranus, Venus este în opoziție cu Jupiter fiind nevoie de mare atenție la micile șpăgi, la respectarea legilor și a convențiilor.

– 20 mai Soarele trece în semnul Gemenilor.

Acestea sunt aspectele importante, ele arată o dinamică extrem de mare, cu foarte multe acțiuni și situații tensionate, fiind nevoie de multă diplomație și tact. Pe de altă parte ele ne determină să acționăm, să facem schimbări, să ne implicăm în deciziile din jur și să fim parte din viața socială.

Trebuie subliniat că la momentul când Soarele trece în semnul Taurului, avem ascendentul în semnul Săgetătorului, ceea ce ne sugerează o săgeată plecată din arc, spre Cer, ea conținând nevoile noastre descrise Cerului, dar și acțiunea lansată spre creșterea și dezvoltarea fiecărei persoane în parte. Jupiter guvernatorul Ascendentului este în conjuncție exactă cu Mijlocul Cerului, ceea ce se traduce prin a spune că orice fel de activitate desfășurată cât timp Soarele se află în semnul Taurului, se va dezvolta, se va maturiza, se va extinde, tocmai pentru ca fiecare dintre noi să-și descopere vocația și sensul Vieții. Există un amendament pentru a reuși, eliberarea de frică și credința în ceea ce facem, spunem sau muncim. Asta se limitează la a spune că orice fel de acțiune începută, trebuie să conțină în ea siguranța și încrederea obținerii rezultatului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top