Vine un moment în vieţile noastre când ne simţim pregătiţi să experimentăm o schimbare cu care am avut probleme în a o purta. Poate am fost blocaţi într-o casă, o relaţie, un serviciu sau un oraş pe care nu le simţeam cele mai potrivite de mult timp, dar nu am putut modifica circumstanţele în direcţia în care doream. În timpuri ca acestea, ne poate fi de ajutor declararea către Dumnezeu că suntem pregătiţi de o schimbare. Gândiţi-vă la acest lucru ca şi cum v-aţi informa un prieten ce vă ajuta pentru că aveţi nevoie de sprijinul său pentru a va muta la următorul nivel în viaţa voastră. Dacă timpul e potrivit, Dumnezeu va răspunde cu oportunităţi şi oferte pregătite pentru a vă ajuta să creaţi schimbarea pe care vă doriţi să o vedeţi.

Puteţi începe procesul declarării prin a vă clarifica în voi înşivă despre ce anume vreţi să schimbaţi. Ori de câte ori cerem ajutorul cuiva, putem fi sprijiniţi mult mai bine dacă noi suntem clari. Dumnezeu apreciază, de asemenea, claritatea noastră şi răspunde mai uşor comunicării directe decât la o vaga jale. Când eşti clarificat asupra a ceea ce vrei, scrie declaraţia pe o bucată de hârtie şi pune-o pe altar şi roagă-te zilnic. Poţi deasemeni s-o aşezi sub perna ta sau într-o cutie pe noptieră. Stai în tăcere şi rugăciune lângă dorinţa ta de schimbare un timp în fiecare zi repetând-o ca pe o mantră. Această atitudine îl face pe Dumnezeu să ştie că eşti pregătit de schimbare şi că vei fi receptiv la eforturile sale.

Simte-te liber să continui să cizelezi şi să redefineşti declaraţia ta şi aminteşte-ţi să fi deschis la nenumăratele moduri diferite în care schimbarea pe care tu o cauţi ar putea veni. Amintește-ţi, de asemenea, să fi activ în propriile eforturi, profitând de oportunităţile care-ţi vin în cale, urmărind semnele şi întotdeauna asumându-ţi responsabilitatea pentru intenţiile tale. Dacă lucrurile nu se petrec repede, încearcă să nu fi descurajat: poate dura eliberarea energiei care a fost blocată şi poate serveşte unui scop dincolo de ce am putea noi înţelege. Dacă continui conversaţia cu Dumnezeu, declarându-te clarificat şi deschis, nu-ţi mai rămâne decât să experimentezi magia schimbării şi aceea de a fi schimbat. Și mai este ceva de care trebuie să nu uiți, Îngerii din jurul tău, ei sunt prezenți, doar să te gândești și vin.

Respiraţia îngerului este lumină şi îi poţi auzi  vocea numai dacă-ţi linişteşti mintea gălăgioasă. Îl poţi simţi numai dacă-ţi opreşti inima şi-ţi depăşeşti fricile. Îl poţi simţi numai dacă inspiri adânc şi vii acolo unde sunt ei, locul liniştii, locul iubirii. Dacă ajungi acolo vei ştii că tot ce este aici, acum, este pentru tine. Să mergem să-i vizităm zilnic, în locul lor liniştit şi să învăţăm faptul că suntem înconjuraţi de ajutor. Să învăţăm că viaţa este iubire.

Suntem înconjuraţi de iubire şi grijă. Suntem înconjuraţi de şanse minunate de a ne deschide vieţii şi de a trăi. Ele licăresc în jurul nostru, se blochează numai datorită fricilor şi îndoielilor noastre. Să învingem frica şi îndoiala. Să nu ne mai concentrăm pe trecut şi viitor. Să îmbrăţişăm prezentul şi tot ajutorul minunat pe care-l conţine. Să îmbrăţişăm liniştea profundă de acum, din acest moment.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte