Astăzi suntem înainte de Luna Plină dar. Avem o conjuncție interesantă dintre Mercur și Venus în semnul Fecioarei, foarte aproape de Soare (Mercur a fost la conjuncția superioară cu Soarele pe 4 septembrie), acest aspect este foarte interesant căci ne determină un fel de necesitate de a ne organiza resursele, de a eficientiza acțiunile, de a ne înțelege valoarea (să nu uităm că Venus este în cădere în semnul Fecioarei). Conjuncția se formează la gradul 29 Fecioară, grad guvernat de Mercur, Mercur fiind și în domiciliu în semnul Fecioarei, el ne vorbește despre un fel de primire sau accesare a unei înțelegeri necesare după orice moment de criză. Pe de altă parte este important să ne notăm toate gândurile, ideile sau mesajele care le primim, căci din subconștient pot apare informații valoroase. Eu am o imagine pentru acest aspect, este ca și când ai vrea să escaladezi un munte, pornești la drum și întâmpini numeroase dificultăți, treci prin momente de criză de credință, dar când ai ajuns sus ești mult mai bogat, mai încrezător în forțele tale. Însă nu trebuie uitată experiența acestei escaladări. Este ca și cum faci un popas și mergi mai departe în căutarea altui vârf de atins, dar experiențele și cunoașterea dobândită trebuie conștientizată.

Cumva la nivel general, totul a fost decis, şi trebuie să trăim anume experienţe, doar că este important să le privim ca pe ceva în care am fost părtaşi, în care am asistat fără să intervenim, şi din care trebuie să învăţăm. Tentaţia de a-i lăsa pe alţii să rezolve problemele este la fel de mare ca şi până acum, pentru că este cea mai comodă situaţie, doar că consecinţele vor fi extreme, dacă nu ne implicăm fiecare în vieţile noastre.

Practic avem nevoie şi de o privire holistică, căci există mai multe zone de acţiune, nu ştiu dacă pentru diversiune, sau pur şi simplu este o situaţie de fapt, tot ceea ce avem de făcut este să înţelegem cu exactitate unde suntem implicaţi şi în ce fel. Trebui ca fiecare să descopere poziţia personală pe tabla de şah, şi să descopere dacă a ajuns acolo conştient şi necesar sau este o manipulare şi ce consecinţe viitoare are ea. Cumva fiecare dintre noi trebuie să se analizeze personal şi să-şi găsească cel mai potrivit loc social, din care să fie extrem de eficient şi puternic interior. Această presupune credinţa în ceea ce facem.

Cu siguranţă se poate spune că manipularea este extremă, ea generează încordare, căci acţionează asupra tiparelor interioare pe care le-am construit din falsitate şi din teama de a nu fi apreciaţi social. ”Clădirile” puternice şi cu o destinaţie solidă, spirituală, vor rezista cutremurelor.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte