Astăzi Soarele se află pe Punctul mijlociu dintre Venus și Neptun, de aceea întreaga zi poate aduce percepții deosebite cui este dispus să le ia în seamă, creativitate și inspirație. În plan material, pot doar să spun că toată această energie a planetei Venus, poate fi foarte bine folosită pentru a încheia contracte care să ne aducă popularitate, respect şi recunoştinţă, chiar dacă nu sunt foarte profitabile din punct de vedere financiar.

Este o energie de împlinire, purtătoare de roade, care încheie ciclurile de activitate şi deschide altele noi.

Cred că ce mai potrivită atitudine, pentru astăzi, este să fim noi înşine, renunţând la  toane sau prejudecăţi, exprimând concret ceea ce simţim.

Ca să dau un exemplu fiecare dintre noi construieşte pereţi, în spatele cărora ne izolăm, ne protejăm, ne apărăm de lumea exterioară. Conflictul sau suferinţa apare atunci când echivalăm aceşti pereţi cu redutele din război, în spatele cărora ne ascundem pentru a ataca.

Luna Fiind în creștere și în trigon cu Soarele ne ajută să fim eficienți și practici în utilizarea creativității și inspirației de care dispunem. Fiind și în semnul Taurului, în exaltare, ne amplifică creativitatea dar ne ajută să găsim soluții la orice fel de problemă. În plus Ceres aflată în semnul din semnul Scorpionului în trigon cu Nodul Nord ne ajută să descoperim răspunsuri la întrebări dificile, să aflăm ceea ce căutăm sau ne preocupă și ne este necesar, cu foarte mare ușurință.

În schimb septilul dintre Jupiter și Pallas și cel dintre Soare și Neptun, primul în formare, ne avertizează să fim corecți, să respectăm legile atât cele sociale dar mai ales cele spirituale. Este o perioadă în care reacțiunea, sau reculul la ceea ce facem se manifestă cu o rapiditate extremă. Din acest motiv este important să ne gândim de două ori înainte de a lua o decizie care poate fi la limita corectitudinii. În schimb cei care depășesc această graniță vor fi sancționați rapid, fiind un motiv foarte bun să ne căutăm dreptatea acolo unde credem că am fost nedreptățiți.

Din păcate greşelile pe care le descoperim vom considera că nu ne aparţin, găsind vinovaţi pe cei din jurul nostru, pentru ele. De aici reproşuri, discuţii, tensiuni, dar evident bazate pe un fundament greşit.

De aceea cel mai potrivit ar fi să încercăm să mediem conflictele şi să tratăm cu mai mult tact şi diplomaţie problemele care apar. Creativitatea, activităţile artistice şi în general utilizarea calităţilor cu care suntem înzestraţi ne vor ajuta să depăşim problemele cu care ne confruntăm, mai ales dacă le privim ca pe propriile noastre creaţii. Lecţia acestei săptămâni ar trebui să fie aceea că noi suntem creatori şi este important ce gândim sau ne dorim.

Simţul dreptăţii este foarte accentuat, de aceea putem spune că aduce sinceritate şi reacţii rapide percepute ca dure de ceilalţi, dar şi adaptări la situaţii, şi un fel de dualitate, pe care noi o considerăm greşit diplomaţie.

Orice aspect planetar noi îl simţim diferit, particular, funcţie de harta natală a fiecăruia dintre noi, numai nuanţele sunt aceleaşi. Noi vorbim aici despre nuanţe.

Nuanţa acestei zile este de rezolvare, evident dacă nu suntem în conflict cu sentimentele noastre dar mai ales cu puterea de acţiune justă din noi. În acest caz nu vom putea privi viitorul optimist, pentru că ne vor bloca emoţiile şi temerile. 

Seara poate fi deosebit de frumoasă, avem forţa şi înţelepciunea de a transforma lucrurile şi viaţa pentru a ne simţi mai liberi şi fericiţi. Ar trebui să dedicăm întreaga seară persoanei iubite pentru a da putere şi stabilitate relaţiei.

***

Când un grăunte este pus în pământ el încolţeşte, creşte şi dă fructe. El spune atunci: ” Mi-am găsit locul!” Locul lui nu era acolo, îngrămădit cu alte grăunţe, într-un loc unde risca să se usuce, sau să-l mănânce şoarecii: locul lui era în pământ.

Majoritatea oamenilor se aseamănă cu grăunţele care aşteaptă în hambar venirea semănatului: ei nu şi-au găsit locul, ei nu sunt pregătiţi să încolţească. Totuşi toţi sunt chemaţi să-şi afle locul, şi nimeni nu poate să-i ia, unei fiinţe omeneşti, locul pe care Dumnezeu i l-a hărăzit. ( Omraam Aivanhov)


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte