Avem două evenimente interesante, în primul rând Nodurile lunare sunt în mișcare directă, asta presupune că evenimentele care au loc, au impact mult mai puternic decât ar trebui, adică nu sunt ele mai intense, ci noi le primim direct în locul scontat pentru a ajunge. În plus le simțim rapid și chiar dacă suntem luați cu altele, ele devin prioritare. Nu vă așteptați la ceva spectaculos, căci este nevoie de atenție la ceea ce simțim. De aceea ceea ce recomand este să fim cu noi înșine, să nu neglijăm nici un eveniment indiferent cât de mic, să îi dăm atenție și să înțelegem ce ne transmite.

În al doilea rând Soarele este în opoziție cu Nodul Nord, un aspect anual, prin intermediul căruia putem descoperi, sau înțelege că anumite atitudini, activități, evenimente, situații sunt atât de inutil repetate de noi, atât de inutile și ne ocupă atât de mult spațiu și timp. De aceea este un moment ideal de conștientizare a acțiunilor pe care le facem inutil, ca exemplu am învățat tabla înmulțirii în clasa a II a, am terminat liceul și noi totuși ne ocupăm în continuare de a învăța tabla înmulțirii. Această inutilitate nu pare nocivă, dar de fapt ne ține mintea ocupată ne mănâncă timpul, de consumă energie fără a obține nimic în plus, dau fără a învăța sau experimenta ceva nou. Așa că este cel mai bun moment pentru a analiza și a decide, că este destul timp în care ne-am ocupat cu ”ceva” și că trebuie căutat altceva prin care să ieșim din rutină și să creștem, să ne dezvoltăm. Acest aspect ne vorbeşte despre cele mai profunde, aş spune chiar ancestrale necesităţi sufleteşti pe care le avem, iar satisfacerea lor ne-ar da aripi, ne-ar ridica la cer, ne-ar ajuta să fim noi înşine. De fapt, acestea, în fiecare an când are loc acest aspect, vin în prezent, ne bulversează, ca apoi să le ascundem şi mai bine; acest moment de fapt ar trebui folosit spunându-le celor din jur ce simţim, ce ne dorim, sau de ce suferim, în schimb, în loc să fie un moment de sinceritate, de efuziune, îl transformăm în reproşuri, în suferinţă şi resentimente. De aceea să ne dedicăm ziua pentru a administra nevoile noastre interioare şi mai puţin cele exterioare.

Este momentul în care trebuie să avem o atitudine hotărâtă, profitând de tot ceea ce se întâmplă, dar mai ales de toate mesajele simbolice pe care le primim.

De aceea este important ca în această zi să respectăm regulile ordinii cosmice, să depunem energia necesară ca lucrurile să meargă în acord cu această ordine. Este bine să ne înfrânăm gândurile negative, şi dorinţa de a acţiona impulsiv.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte