Conjuncția superioară Soare - Mercur este un moment în care într-un ciclu de 120 de zile, am ajuns la jumătatea lui, suntem oarecum într-un moment de cumpănă, dar și de echilibru, și putem observa că anumite idei, informații, studii, cercetări, activități comerciale, au ajuns la împlinire. Acest ciclu a început pe 27 noiembrie și ne aducea indicații că urma o perioadă de analiză personală, de retragere, de studiu, de învățare și de ordonare în sensul unei aranjări și clarificări a tot ceea ce ne-am însușit. Mercur era în exil și retrograd, dar alături de conjuncția cu Soarele se afla și Jupiter puternic, în domiciliu. Era vorba și de o sintetizare a tot ceea ce am simțit sau perceput și de aranjare a acestora la locul lor. Acum la conjuncția superioară Mercur se află într-o poziție excelentă în semnul Vărsătorului care îl face să ne permită să avem importante momente de conștientizare, capacitatea de a pune în practică tot ceea ce am obținut în urma acestei perioade de analiză personală și de retragere. Este mai mult decât conștientizare, este vorba și de acțiune concretă, de exprimare și de împărtășire  sau comunicare a acestor experiențe. Aceasta se poate face prin scris, sau prin comunicare directă, prin schimbarea unor reguli de în activitățile comerciale, fiecare de la caz la caz, în funcție de ce nuanță mercuriană a experimentat.

Ascendentul momentul în semnul Săgetătorului ne invită la acțiune, ne invită la schimburi de experiențe și la tot ce presupune evoluția și dezvoltarea personală. Evident că trebuie lăsată deoparte frica de eșec, teama lipsuri și prejudecățile.

Luna este în semnul Săgetătorului şi ne ajută să acţionăm, totuşi eficienţa noastră lasă de dorit, fiind mai preocupaţi de aspectele sufleteşti, de relaţiile noastre, de emoţiile pe care le trăim. Sunt în sufletul multora dintre noi resentimente, dar, ele nu trebuie luate în considerare, trebuie doar privite puţin detaşat, pentru că fac parte din fiinţa noastră. Poate ar fi momentul potrivit să le descoperim cauza şi să o eliminăm, dar ne trebuie multă sinceritate, dar ținând cont de ceea ce spuneam mai sus, cu siguranță vom reuși.

Putem vorbi astăzi despre maturitate şi obligaţii, în tema fiecăruia dintre noi, casa in care are loc aspectul, semnifică un punct principal de interes, acceptare şi alegere, pentru următoarele 120 de zile. Evident, survin modificări importante de la o lună la alta, doar că este vorba de nuanţe ale aceleiaşi lecţii, sau lecţii care trebuie aprofundate, până sunt pe deplin înţelese.

Fiecare ar vrea să trăiască în pace, să nu se implice în lucruri care nu-l privesc direct, dar când apare o situaţie care necesită acţiune, schimbare, atunci fiecare este dator să facă ceva. Daca toţi trecem pe lângă situaţii critice, care ne afectează, şi îi lăsăm mereu pe alţii să ia atitudine, să tragă semnalul de alarmă, să-şi asume responsabilitatea, atunci problema se adânceşte şi se complică. Bineînţeles că nu e suficient doar să atragem atenţia asupra unei probleme, sau să criticăm, ci trebuie să oferim şi soluţii, sau chiar să le aplicăm noi înşine.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte