De astăzi Mercur trece în semnul Vărsătorului, ceea ce cu siguranță va schimba mult atmosfera la nivelul comunicării. În plus gândurile apăsătoare, presiunea și nevoia de a controla, din ultima perioadă, se va mai relaxa. Personal de fiecare dată când Mercur se află în acest semn, reușesc cu mai mare ușurință să-mi schimb perspectiva, să privesc lucrurile global și să am noi idei. În plus Mercur a fost extrem de stresat și de influența planetelor grele cu care a avut conjuncție – Saturn și Pluton – iar acum se poate exprima în urma experiențelor îmbogățite. De aceea cât va sta în semnul Vărsătorului, până pe 2 februarie, este important să încercăm să ne stabilim planuri pentru proiectele viitoare sau in curs de derulare, să ne notăm toate ideile noi care ne trec prin cap, să scriem cât mai mult, să citim, să acumulăm noi informații.

Sextilul cu Chiron ne ajută să putem renunța la frustrări, să ne vindecăm de nemulțumirile acumulate, prin comunicare sau pur și simplu îndreptându-ne gândurile spre alte idei mai importante și constructive. Mercur ne face să ne răspundem la întrebarea DE CE. Ei bine răspunsul este simplu, tot ceea ce se întâmplă este de natură de a ne îndepărtata de ceea ce este nociv în viaţa noastră, în acest fel obligându-ne să căutăm sau să ne îndreptăm spre noi sfere de influenţă. De fapt este o luptă între vechi şi nou, între trecut şi prezent, pentru că suntem cumva ca pe un prag, închidem o uşă dar ne este greu şi se deschide un orizont vast de care ne este teamă. Este important să ne concentrăm atenţia asupra evenimentelor care au loc şi să le traducem în viaţa noastră personală. În acest sens ar fi bine să ne ascultăm vocea sufletului şi să nu ţinem cont prea mult de circumstanţele materiale; acest conflict se datorează tocmai faptului că impulsurile vechi sunt puternice împiedicându-ne să devenim oameni noi.

Pe lângă aceasta, la nivel mundan – politic – global, convingerile se clatină se clatină sub povara unor rezultate sau situaţii evident contrastante. Şi cred că mulţi dintre noi, mai ales politicieni trăiesc acum aceste stări.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte