Acest aspect anual, ne duce de fiecare dată la momente de confuzie în care detașarea este obligatorie. În fiecare an, timp de 14 ani această conjuncție ne determină să-l înțelegem pe Neptun, să înțelegem relația cu Dumnezeu și sufletul nostru. În acest an aspectul se formează pe mersul retrograd al planetei Mercur, de aceea este o tendință spre interiorizare care ar trebui să ne ajute pentru a ne dezvolta percepțiile dar mai ales pentru a le decodifica și pune în practică. Este ca și cum ar trebui să vedem tot ce se întâmplă în jurul nostru și cu noi nu ochii minții ci cu ochii sufletului, este o schimbare de perspectivă necesară pentru a genera schimbările importante care se prefigurează. Asta presupune în primul rând o centrare pe sine și o concentrare intensă pe propria persoană, adică o concentrare pe acțiunile care se desfășoară în jurul nostru, căci reprezinte mesaje pentru fiecare în parte. Această conjuncție ne vorbește și de înțelegerea valorii spirituale personale și de utilizarea ei constructiv atât la nivel personal cât și social, în sensul de a ne manifesta acolo unde suntem activi social și această calitate. Pentru aceasta este important să rezolvăm tot ceea ce este încâlcit și neclarificat, trebuie să cerem sprijin divin pentru a lumina locurile întunecate, cețoase, alunecoase  din viața noastră, căci din cauza acestora nu putem porni mai departe cu toată forța. Deoarece conjuncția se formează pe gradul guvernat de Soare, este evident că avem nevoie de conștientizare, avem nevoie de lumină, de claritate și de încredere în resursele interioare. Astea clar nu vin din exterior ci fiecare trebuie să le aducă în viața sa. Vesta este și ea în aspect cu Soarele (în formare, puternic) și cu Neptun (în desfacere reprezentând tragerea unor concluzii), prezența ei sugerează că este nevoie de focusare totală asupra acestor subiecte și implicare sufletească.

De aceea în această perioadă şi datorită acestui aspect, apare câteodată şi necesitatea unui sacrificiu (mai degrabă o dăruire) a ceva la care noi ţinem foarte mult, însă acest sacrificiu trebuie cântărit conştient. Noi trebuie să fim în totalitate de acord, pentru a o face. Nu trebuie să avem nici un gând prestabilit sau intenţie personală în gestul îndeplinit; iubirea veritabilă şi comunicarea care rezultă provin din respectul pe care noi îl avem faţă de celălalt... ca şi faţă de noi înşine, şi astfel primim recompensa darului nostru în acelaşi timp în care este făcut.

Vulnerabilitatea este accentuată , ne simţim depăşiţi de emoţii şi invadaţi de incertitudini. Relaţiile cu familia sunt în general reci, distante şi nu există înţelegere. Totul este să ne controlăm impulsivitatea, care va naşte şi mai multe confuzii.

Poate că acum mai mult ca oricând este important să nu ne pierdem vremea dorind să ne aflăm în altă parte sau să facem altceva. Probabil că mai ales acum trebuie să înţelegem că ne aflăm acolo unde ne aflăm, făcând ceea ce facem dintr-un anumit motiv. Nimic nu este la întâmplare, trebuie să învăţăm anumite lecţii şi numai situaţia în care ne aflăm ne ajută să evoluăm rapid, astfel încât să ne putem deplasa în sus, pe calea spirituală.

Toate lucrurile par că au scăpat de sub control, şi într-un anumit fel aşa şi este, dar nimic nu va mai fi cum a fost, de aceea cea mai proastă soluţie este să încercăm să readucem lucrurile pe făgaşul cunoscut. Acum este important să lăsăm să se întâmple, să lăsăm schimbarea să-şi facă loc în viaţa noastră, în primul rând acceptând ceea ce este de acceptat şi de trăit.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte