Momentul de Lună Plină se formează pe 19 aprilie 2019, la ora 14.15, ora Bucureștiului.

Această Lună Plină pe axa Berbec - Balanță aduce de fiecare dată un moment de maxim, de apogeu în zona noastră relațională, moment în care simțim acut nevoia să schimbăm ceva, să reacționăm, să fim impetuoși în a ne cere anumite drepturi care considerăm că nu ne sunt respectate. De aceea ea aduce în zona relațională o tensiune destul de mare și este nevoie de mult tact și înțelepciune pentru a o gestiona.

Apoi această Lună Plină este deosebit de interesantă pentru că o mare parte din planete , asteroizi și Puncte virtuale - Lilith de exemplu, se află pe grade anaretice. Este vorba în primul rând despre Luminarii: Soarele și Luna care sunt la gradul 30 în Berbec respectiv Balanță, apoi Junona asteroidul relațiilor în semnul Gemenilor, Venus aflată în exaltare în semnul Peștilor, Lilith în semnul Vărsătorului iar axa Mijlocul cerului Fundul cerului pe gradele 30 respectiv în semnul Taurului și Scorpionului. Gradele anaretice au o încărcătură aparte, ele sunt ca niște ultimaturi pentru a rezolva problemele restante, atât din actuala viață cât și din cele trecute, de aceea sunt apăsătoare și de multe ori au tentă karmică sau o energie imposibil de evitat. Din toate enumerările de mai sus rezultă că avem de lucrat în interiorul nostru și de rezolvat cu noi, nu cu ceilalți, niște atitudini depășite, de eliminat niște automatisme păguboase prin care suntem cumva într-un cerc vicios, în situații aparent fără ieșire din cauza repetabilităților periodice, ne simțim blocați sau împinși la perete, pe scurt fără soluții. Acestea există, doar că noi nu le vedem pentru că suntem prea preocupați de a găsi în exteriorul nostru vinovații, blocajele sau proiecția nemulțumirilor personale. Așa că opoziția Soare Lună ne indică să fim atenți la sufletul nostru și nevoile lui, nu la ceea ce ne cere relația, sau celălalt, până la urmă, în lumea asta fiecare este pe cont propriu, fără a vorbi despre egoism, ci doar despre a face tot ce este necesar ca sufletul să se simtă împlinit.

Ascendentul momentului în semnul Fecioarei ne determină să fim critici, nemulțumiți, oscilanți și nesiguri, temători văzând doar partea goală a paharului. Evident ca a schimba perspectiva, adică a vedea partea plină ar fi preferabilă, pentru a putea construi, și dezvolta ceea ce avem și este necesar.

Junona, asteroidul căsătoriei, în gradul anaretic din semnul Gemenilor subliniază importanța alegerilor pe care le avem de făcut, ne indică ca și componentă importantă în relații comunicarea și ne sugerează să eliminăm duplicitatea, indecizia și neclaritățile din toate relațiile noastre.

Axa Mijlocul Cerului Fundul Cerului, aduce componente dure prin intermediul cărora suntem oarecum forțați să ne utilizăm toate valorile, toate darurile, să fim creativi și să ne apreciem la justa valoare ceea ce facem și cine suntem. În acest caz lucrurile sunt mai dure, neexistând compromisuri sau ocolișuri. În plus prezența lui Saturn dar și a lui Pluton pe Nodul sud ne poate aduce în prezent obligativitatea de a ne transforma, de a lăsa trecutul în urmă, îngropat, de a porni pe o cale nouă, care să ne ducă în direcția potrivită destinului personal.

Conjuncția Mercur Chiron ne sugerează vindecarea prin înțelegere și înțelepciune, acțiunile constructive iar faptul că se află în septil cu  Mijlocul Cerului faptul că înțelepciunea este chiar utilizarea valorilor personale atât de adânc îngropate și a aspirațiilor demult pierdute. În plus și Nodul nord este în septil cu Mijlocul Cerului, este ca și cum Destinul are acum o forță extraordinară care ne va împiedica să urmăm orice alte căi decât cele necesare evoluției sufletului. Probabil că frica de a păși pe o nouă cale, evident necunoscută multora, este cea care ne blochează, care ne generează depresii, tensiuni psihice și dereglări fizice.

Este înţelept să fim întrucâtva selectivi, în ceea ce priveşte cum şi unde ne investim energia, pentru a nu o risipi în prea multe direcţii. Nu orice cauză sau acţiune este adecvată fiecărei persoane în parte. Totuşi, atunci când o situaţie ne atrage atenţia şi ne emoţionează - ne "merge la inimă", este important să ne onorăm impulsul de a ajuta şi de a întreprinde acţiunea justă, din perspectiva noastră. Poate consta în a oferi o vorbă bună, unui prieten, ori resursele necesare subzistenţei, unor oameni nevoiaşi; sau, pur şi simplu, în asumarea responsabilităţii pentru propriul comportament. Prin depunerea tuturor eforturilor, înfăptuind tot ceea ce ne stă în putere, în orice împrejurare, aducem un plus de energie pozitivă lumii noastre. Şi, uneori, însăşi contribuţia noastră, a fiecăruia dintre noi, este cea care determină schimbarea.

CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte