În primul rând trebuie subliniat că semnul zodiacal unde este plasat Marte, reprezintă, locul în care este orientată toată energia personală. De aceea tranzitul lui Marte prin semnul Vărsătorului ne indică o perioadă în care ne vom concentra energia și acțiunile pentru a ne informa, pentru a cunoaște și a ne dezvolta un sistem nou și modern de gândire. Vom fi provocați să înțelegem și să folosim tehnologia modernă și mai ales să acționăm oarecum lipsiți de posibilitatea de a simți sau de a reacționa. Aceasta ar fi partea oarecum bună, partea proastă este că Marte este destul de lipsit de prejudecăți acționând de numeroase ori anarhic, în numele unor idealuri sau concepte. El va genera multă agitație nervoasă și stres și ne va determina să fim dependenți de cifre și statistici.

La momentul ingresului Marte se află în casa a III a, ceea ce va sublinia necesitatea acțiunilor intelectuale, nevoia de comunicare, dar mai ales ne va determina să ne canalizăm atenția asupra lucrurilor mărunte, asupra unor detalii sau bârfe, plecând foarte ușor urechea la orice fel de informații speculative sau discuții nefondate.

Va sta în semnul Vărsătorului începând cu 30 martie până în 13 mai 2020, timp în care formează cel puțin două aspecte importante, profund transformatoare: conjuncția cu Saturn și cuadratura cu Uranus. Acestea două vor genera tensiuni extreme, ca și cum fiecare aspect în parte va pune accent pe altceva. Conjuncția cu Saturn este considerată în astrologie dintre cele mai nefaste, mai ales că se va forma pe gradul 1 Vărsător, guvernat de Saturn, grad care printre altele ne sugerează că va ieși în evidență tot ceea ce este valoros și trainic și va dispare sau se va răsturna tot ceea ce este fals sau lipsit de importanță. Saturn va bloca  și limita orice acțiuni care nu sunt în concordanță cu evoluția umană, chiar dacă acum lasă să se manifeste tot ceea ce este mai urât, asta se întâmplă pentru a ieși la lumină totul, abia când va reveni prin  mișcarea aparent retrogradă la gradul 1 Vărsător adică în jurul datelor  de 29 iunie aici va fi cea mai mare presiune și multe situații explozive și apoi 17 decembrie . Să ne gândim că acum este extrem de activă tripla conjuncție Jupiter Pluton, Pallas, când Saturn va reveni peste gradul unde se formează acum în jurul datei de 15 septembrie, se vor descoperi sau se vor înțelege jocurile de putere care acum sunt în așa fel făcute să pară că totul este spre binele umanității (despre acest aspect voi scrie detaliat).

Pe de altă parte Marte și Saturn sunt în inconjuncție cu Nodul Nord, este ca și cum fiecare dintre noi este în imposibilitatea de a vedea realitatea spirituală căci se concentrează doar pe date, statistici, cifre, programe bine gândite de alți și care se implementează extrem de ușor pe frica fiecăruia. Să ne concentrăm asupra muncii, pentru că rezultatele consecvenţei şi încrederii în propriile idealuri nu vor înceta să apară. În acelaşi timp calmul şi tactul trebuie să fie permanent prezente pentru a evita certurile şi discuţiile în contradictoriu.

În plan spiritual ar trebui să avem activitatea cea mai intensă, mai ales este important să ne definim idealurile şi să încercăm să le urmăm. Iisus a spus: ”Nu te lupta cu Răul”, daca am folosi limbajul de astăzi, s-ar putea traduce aşa: ”Lucrul căruia îi opui rezistenţă persistă”. De aceea mânia nu se transformă prin negare ci prin înţelegere. Există două moduri de a trata frica:

- să-ţi negi frica şi să pretinzi că nu te temi

- să admiţi că te temi şi să-ţi înfrunţi frica.

A doua variantă ne aduce faţă în faţă cu noi înşine, pe când prima ne ocoleşte prin diferite cicluri ale evitării, fără a rezolva nimic, doar amânăm.

Să ne concentrăm asupra muncii, pentru că rezultatele consecvenţei şi încrederii în propriile idealuri nu vor înceta să apară. În acelaşi timp calmul şi tactul trebuie să fie permanent prezente pentru a evita certurile şi discuţiile în contradictoriu.

În plan spiritual ar trebui să avem activitatea cea mai intensă, mai ales este important să ne definim idealurile şi să încercăm să le urmăm. Isus a spus: ”Nu te lupta cu Răul”, daca am folosi limbajul de astăzi, s-ar putea traduce aşa: ”Lucrul căruia îi opui rezistenţă persistă”. De aceea mânia nu se transformă prin negare ci prin înţelegere. Există două moduri de a trata frica:

- să-ţi negi frica şi să pretinzi că nu te temi

- să admiţi că te temi şi să-ţi înfrunţi frica.

A doua variantă ne aduce faţă în faţă cu noi înşine, pe când prima ne ocoleşte prin diferite cicluri ale evitării, fără a rezolva nimic, doar amânăm.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte