Astăzi beneficiem de trei ingresuri: Soarele, Venus și Junona, adică trei planete se află la grade anaretice, pregătindu-se să treacă în alte semne, Soarele în Taur, Venus în Berbec semn de exil, Junona în Rac. Se întâmplă destul de rar ca trei planete să își schimbe energia vibratorie concomitent, ceea ce aduce o conotație intensă acestei zile, fiind necesar să observăm cu atenție toate evenimentele de la cele mai mici până la cele mai mari, căci ele ne transmit informații importante legate de karmă, de cercurile necesare pentru a fi închise, de eliberări. Pe de altă parte simțim o instabilitate inexplicabilă, greu de controlat dar și de definit, fiind într-o stare de imponderabilitate, fiind indicat să nu luăm decizii importante. Probabil că simțim intens nevoia de a pune punctul pe ”i” în relații, indiferent de natura lor, simțim nevoia să ne descărcăm și să ne concentrăm doar pe propria persoană. Este indicat să amânăm aceste manifestări, făcând mai ales acele activități fizice sau intelectuale prin care să ne focusăm energia în scopuri mai constructive. Mai ales planeta Venus reîncepe un nou tur al zodiacului, ingresul de la 19.10 ne sugerează că avem un ciclu transformator legat de relațiile noastre, multe se vor încheia pentru a face loc altora noi. La baza lor va sta respectul, ele ne vor susține valorile personale, ne vor ajuta să fim noi înșine și să acționăm numai împreună cu care avem aceleași aspirații.

Vor avea loc înnoiri obligatorii, astăzi la nivel subtil, sufletesc primim primele senzații legate de acestea, deci să urmărim cu atenție tot ce se întâmplă în jur; va trebui să ne recunoaştem adevărata valoare, să renunţăm la conservatorism sau închistare. Încrederea în idealurile proprii, acţiunile decise şi juste, curajul afirmării propriilor credinţe, ne pot aduce pe moment reacţii ciudate din exterior. Mintea noastră ar trebui să înveţe să folosească restricţiile şi puterea de disciplinare care înseamnă o luciditate împinsă la extrem, pentru a putea să se ridice deasupra provocărilor de tot felul. Aşa cum spune frumos Dane Rudhyar, aceste zile sunt ca un fel de via negativa, adică ne învaţă să înţelegem ciclurile, ritmul, importanţa lucrului făcut la timpul său.

Înainte de orice conversaţie este important să ne elucidăm ceea ce este adevărat sau fals, înainte de orice decizie, atunci când suntem în prag, să nu uităm să închidem o uşă înainte de a deschide o alta.

Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.

Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.

Este important de înţeles că atunci când vă este clar că un lucru nu merge, încetaţi să mai faceţi acel lucru. Nu mai investiţi energie în el, faceţi un pas înapoi pentru a privi mai detaşat şi obiectiv. Apoi reveniţi în centrul problemei detaşându-vă. Este momentul să ne eliberăm, dacă vom insista, sau ne vom opri vom înrăutăţi şi mai mult situaţia.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte