Teoretic această săptămână ar trebui să fie, prin aspecte, mult mai relaxată, de fapt acum se aranjează în umbră cumva, tot ceea ce am neglijat sau nu am luat în considerare o perioadă mai lungă de timp.

Suntem prinşi în capcana gândurilor şi părerilor celorlalţi şi lucrăm prea puţin pentru Binele personal, fiind antrenaţi de prejudecăţile sociale. Este nevoie de prudenţă în alegeri şi de verificarea permanentă şi pe toate nivelurile lor.

Omul are o tendinţă înnăscută de a evita eforturile şi face tot ce poate pentru a se debarasa de sarcinile sale sau a le ceda altor oameni, animale sau maşini. Şi astfel el slăbeşte şi îşi pierde facultăţile. Cel care vrea să devină rezistent, inteligent şi capabil să înfrunte toate situaţiile, trebuie să se obişnuiască să facă eforturi. Eforturile îl vor menţine în formă. În zilele noastre putem să achiziţionăm multe lucruri fără efort, dar care va fi rezultatul? Vom fi arhiplini la exterior şi asta-i tot, în interior nu va fi nimic.

Progresul tehnic, de exemplu, a adus multe facilităţi, nu o putem nega; dar în acelaşi timp ce omul are nevoie de tot mai multe pentru a trăi, pământul, apa şi aerul sunt din ce în ce mai poluate şi nu mai absorb elementele toxice care le otrăvesc. Atunci, tot acest progres nu aduce mare lucru pentru adevărata fericire, înseninare: contribuie mai curând la o slăbire şi o dispensare de eforturi. Ei da, maşinile lucrează pentru el, socotesc  pentru el, îşi aduc aminte pentru el, se deplasează pentru el, şi el în acest timp este în pericol. Omul a fabricat tot felul de motoare pentru a se deplasa în spaţiu şi, efectiv, el se plimbă prin aer cu avioane, elicoptere, rachete, dar în interior, el rămâne ataşat de sol, incapabil să se desprindă, de a se ridica prin gândire.

Va trebui să insistăm pe finalizarea rezultatelor, să cântărim, mai ales consecinţele acţiunilor, să înţelegem probele, să retuşăm, să revedem faptele. Probabil că vom primi încercări pentru a lua deciziile importante pentru noi. De fapt putem spune că va fi o săptămână a concluziilor şi probelor.

În acest sens, evenimentele din viaţa particulară care s-au declanşat în jurul datei de 18 decembrie, vor primi răspunsurile aşteptate, iar joi şi vineri vom avea energia necesară pentru a acţiona, sub impulsul evenimentelor, nevoiţi cumva, pentru a ne lămuri, pentru a finaliza. Ne vom putea simţi împovăraţi şi singuri, sau dacă ne-am grăbit să tragem concluzii sau nu am avut răbdare în acţiunile întreprinse, acum vor apare amânări sau dificultăţi.

Cea mai dificilă zi este sâmbătă când este nevoie de mult tact şi răbdare, pentru că provocările sunt maxime. O stare de păsare ne va determina să acţionăm şi să înţelegem ceea ce avem de făcut, singura problemă este acceptarea şi eliberarea de ceea ce nu ne mai este necesar.

Din imensitatea vieţii, noi vedem de obicei doar ceea ce se mişcă la suprafaţă. Agitaţia vieţii noastre de zi cu zi ascunde în ea, însă, adâncimi nebănuite şi imagini de o frumuseţe rară, pe care le putem vedea numai dacă învăţăm să pătrundem în adâncimea lucrurilor. Iluzia vieţii superficiale nu trebuie să ne facă să uităm de tainele ascunse în adâncuri. De aceea recomandarea mea ar fi să ne dedicăm cea mai mare parte a timpului meditaţiei, analizei şi introspecţiei, pentru a înţelege mesajele pe care le-am primit la nivel subtil în ultima perioadă de şapte luni.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte