Formatori

Valentin Apostol

Profesie: inginer.

Poziţia actuală deţinută: Profesor universitar Doctor, Universitatea Politehnica din Bucureşti, Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică

Directorul Departamentului Termotehnică, Motoare, Echipamente Termice şi Frigorifice. 

2014-2018 Membru in consiliul de administratie ICEMENERG

 

CV Apostol Valentin

Curs

Platformă software tehnică pentru controlul și programarea sistemelor PLC care are la baza mediul de programare PLCNEXT ENGGINEER el conține și un modul grafic și de vizualizare VISU + și un modul didactic realizat dintr-un PLC Pheonix Contact pentru care se vor realiza aplicațiile. 

Cursul își propune să prezinte metode și concepte privind monitorizarea și diagnosticarea de la distanță a unor instalații și echipamente tehnologice prin masurarea, transmiterea, prelucrarea, interpretarea și stocarea unor mărimi de proces în vederea digitalizării activității de service și mentenanță. 

Aplicațiile din cadrul cursului sunt specifice funcționării instalațiilor frigorifice dar pot fi aplicate în orice alt proces tehnologic care permite monitorizarea prin măsurarea unor mărimi de proces.

Ioana Blănaru

Ioana a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, a urmat cursurile masterului de Producție Multimedia și Audio-Video și lucrează în online de peste 10 ani. Experiența diferitelor poziții pe care le-a ocupat, de-a lungul timpului, în companii, agenții sau ca și consultant independent, împreună cu pasiunea sa pentru tehnologie, se traduc într-un know-how care atinge tactici de comunicare online și marketing digital, dar și într-o viziune de ansamblu asupra tuturor mijloacelor online eficiente în construcția de brand.

Curs

Cursul de Introducere în comunicarea online va trece în revistă concepte de bază și tactici implementabile din construcția de buyer-persona și dezvoltarea planului de content marketing, social media marketing (Facebook și Instagram), e-mail marketing, dar și bune practici în customer support, community management și construcția reputației online.

Lucian Alexandru Cernat

Licențiat în stomatologie, Master in Nutritie, Atestat de Studii Complementare in Homeopatie, Trainer

CV Lucian Cernat

Curs

Prea multi factori influenteaza nutritia umana in ziua de azi. Cu mici exceptii, nici specialistii nu reusesc sa ajunga la un acord privind perspectiva alimentatiei corecte a omului. Drept urmare, nu ne vom erija in detinatorii adevarului, dar vom incerca sa aducem un dram de claritate in viziunea asupra nutritiei umane a curiosilor participanti la acest curs.

                      ,,Fie ca hrana sa va fie medicament si medicamentul hrana” – Hipocrate 

 

Elena Stefan

Astrolog acreditat de Ministerul Muncii, Consilier dezvoltare personala acreditat Ministerul Muncii, Terapeut in terapii complementare 

CV Elena Stefan

Curs

De peste 6000 de ani omenirea cunoaşte acţiunile miraculoase ale uleiurilor eterice naturale, proprietăţile lor curative şi purificatoare, aromele lor irepetabile. Actualmente, arta Aromaterapiei s-a răspândit în întreaga lume. Noi tindem să ne recăpătăm echilibrul dereglat de ritmul agitat al vieţii contemporane, prin apelarea la înţelepciunea antică şi prin redescoperirea acţiunii benefice a uleiurilor eterice.

In acest curs veti afla despre: Istoria lor, Esente, Extractia Uleiurilor, Modul de functionare, Metode de folosire, Masuri de Siguranta, Administrarea interna, Uleiurile vegetale de bază/nevolatile, Aromadiagnoza, Exemple de Uleiuri esențiale.

Andrei Stroescu

Licențiat în informatică – Coventry University, UK Trainer cu certificări recunoscute de ANC Experiență în training de 1 an

Experiență de lucru internațională de 4 ani

(UK, DE, CH)

 

Curs

Beneficiile training-ului în unelte software
  • Creșterea productivității
  • Dezvoltarea abilităților IT în zona profesională
  • Deschidere către inovație/adaptare
  • Scalabilitate/automatizarea proceselor

Uneltele software folosite in cursuri

Planificare

Trello este o aplicaţie de management eficient al proiectelor. Utilizatorii pot să îşi organizeze eficient timpul şi să administreze numeroase proiecte alături de colegii de echipă.

Marketing digital

Canva este o platforma de design grafic si editare cu o mulțime de funcții, cu care utilizatorii pot crea cărți de vizita, meniuri, infografice sau conținut pentru social media într-o manieră foarte prietenoasă.

MailChimp este o unealtă de administrare și măsurare a campaniilor de informare/marketing prin email.

Comunicare

Loom este un instrument conceput pentru centre educaționale și companii care permite crearea cu ușurință de mesaje video pe ecran.

Microsoft Teams este o aplicație de colaborare creată pentru lucrul hibrid, astfel încât dvs. și echipa să rămâneți informați, organizați și conectați, totul într-un singur loc.

Microsoft One Drive este serviciul cloud Microsoft care vă conectează la toate fișierele dvs. Acesta vă permite să vă stocați și să vă protejați fișierele, să le partajați cu alte persoane și să le găsiți de oriunde, pe toate dispozitivele.

Microsoft Outlook este o aplicație de email, calendar și partajare de date care facilitează colaborarea în echipă.