Nodul Nord în semnul Săgetătorului 3 martie (2011)

2011 este un an în care se schimbă şi vibraţia Nodurilor Lunare, Nodul Nord trecând în semnul Săgetătorului şi Nodul Sud în semnul Gemenilor – iar aceasta mă duce cu gândul la lecţiile de viaţă ce vor urma; un an de probe, de examene (chiar şi parţiale) şi de lucru în laboratorul alchimic interior, astfel încât să iasă la lumină tot ceea ce ştim.
În perioada martie 2011 – septembrie 2012 vom trăi viaţa ca pe o călătorie, nu ca pe o destinaţie, ne vom simţi vizitatori în propria noastră viaţă, vom fi căutători neliniştiţi ai schimbării dar fără a ne interesa cum să o facem, ci doar dorind-o.
Studiind evenimentele din trecut am observat că anii cu Nodul Nord în Săgetător, au fost ani la finalul unor perioade extrem de încărcate, dure, după războaie lungi, după schimbări guvernamentale, după revoluţii sau pur şi simplu după perioade de lupte intense (atât la propriu cât şi la figurat). Aveau menirea să ne transmită că nimic nu este stabilit şi că cel mai potrivit este să trăim prezentul fiind pregătiţi pentru el. Acest lucru înseamnă atât acceptare cât şi abandon, adică credinţă necondiţionată în Dumnezeu.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top