Previziuni pentru 16 iunie 2016

Guvernatorul zilei de astăzi a trecut în a două jumătate a semnului, schimbându-și oarecum tonalitatea, devenind mai categoric și ferm. În același timp este într-o conjuncție în formare cu Nodul Nord, un aspect extrem de interesant, căci pentru marea noastră majoritate va duce la împlinire anumite acțiuni sau situații absolut necesare evoluției spirituale. Astăzi este important să ne notăm toate ideile care ne vin în acest sens, sau să fim atenți la mesajele din exterior pe care le primim. Jupiter și Nodul Nord, ne ajută să înţelegem în profunzime viaţa, să descoperim cu blândeţe ce avem de făcut, să fim în armonie cu deciziile pe care le luăm. Să ne asumăm cu adevărat responsabilitatea deciziilor. Adică când există o problemă legată de ceva, apare tensiunea pentru ca noi să sesizăm problema pentru a o remedia. Doar că problema este strict a noastră, nu a celui din faţa noastră, aşa cum suntem tentaţi să acţionăm, dar mai ales să vorbim. Asta este problema cuvintelor. Ele ne forţează sa ne simţim totdeauna lipsiţi de prejudecăţi, dar când ajungem faţă în faţă cu lumea, ele ne păcălesc mereu şi astfel ajungem în final să privim lumea ca de obicei, cu toate prejudecăţile noastre. Din acest motiv ar trebui mai degrabă să căutăm în interiorul nostru, sau  să acţionăm mai mult decât să vorbim.

Trebuie să recunoaştem ce ne dorim cu adevărat şi să întâmpinăm cu bucurie prilejurile care ne apropie de idealurile noastre. Teama de eşec sau frica de schimbare ne vor aduce peste ani regretul că nu am încercat şi altă cale sau alt drum, chiar dacă acum ne pare dificil.

Avem o vitalitate puternică, dar foarte important, aceasta o vom folosi în scopul transformării noastre profunde, sau a unor schimbări radicale. Evenimentele care vor avea loc sunt bulversante, dar cu îndrăzneală şi reformă viguroasă, se pot transforma în favoarea noastră, aducând chiar bogăţie. Oricum trebuie să fim extrem de vigilenţi şi corecţi, să finalizăm ceea ce începem şi să nu ne lăsăm atraşi de dorinţa de a amâna lucrurile.

Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lăsaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor. Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.

În această zi se activează forţe spirituale superioare.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Singurul mod de a face un pas înainte este de a vă pune întrebarea: „Ce s-ar întâmpla dacă tot ceea ce eu am considerat că este ,greşit’ este ,corect’?” Orice mare savant ştie acest lucru. Când ceea ce face nu dă re­zultate, un savant dă deoparte toate presupunerile şi o ia de la capăt. Toa­te marile descoperiri s-au făcut când oamenii au acceptat şi au dorit să nu aibă dreptate. Exact de asta e nevoie acum.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 26 GEMENI

GERUL IERNII ÎN PĂDURI

Când lucrurile par să îngheţe în situaţii aparent lipsite de energie şi de dinamism, avem prilejul să ne relaxăm şi să privim ansamblul fără să ne mai distragă atenţia schimbările obişnuite, ca să putem vedea în perspectivă, dincolo de aparenţe. Asemenea momente pot să fie şi semne ale unei activităţi intense care este pe cale să înceapă.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 16 FECIOARĂ

COPII SE ÎMBULZESC ÎN JURUL CUŞTII URANGUTANULUI

Spectacolul vieţii ne oferă zilnic lucruri noi. Avem de învăţat foarte multe din el, cu singura condiţie să fim atenţi la ceea ce se întâmplă. Uneori comentariile celor din jur ne atrag atenţia asupra unui detaliu interesant, alteori ne derutează… Dar putem învăţa să fim atenţi la esenţa evenimentelor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top