Lungul drum al adevărului vol.2 (Cod: C00003)

"Scriitorul best–sellerelor „Astrologia practică“ și „Zodiacul practic“ vine cu o nouă realizare care sparge barierele concepțiilor actuale. Renunțând la povești mitologice, la prezentări metaforice și la fraze armonioase sugestive, fiecare capitol aduce noutăți tehnice în domeniul tratat. Se clarifică noțiunile, se oferă noi date, se indică o nouă viziune asupra concepțiilor.
Nu caracterul de „nouă viziune“ este cel important, cât caracterul de corect, de adevărat. Scopul este de a reuși prezentarea realității — și este un câmp imens, dincolo de ceea ce vă puteți imagina —, dincolo de idei filosofice, esoterice, științifice.
Simultan, pe lângă sfaturi și soluții aplicabile în viața cotidiană, acestă serie de cărți mai transmite și un avertisment. Omenirea, prin asta înțelegându–se fiecare dintre dumneavoastră, se află în ceasul al doisprezecelea și gongul a bătut deja de câteva ori. În scurt timp urmează un hop și, dacă luați cele mai potrivite măsuri, îl veți trece cu brio. Dacă nu, nu."
Preț: 35,00 RON
Incl. 5 % TVA
Indisponibil
Cantitate in stoc: 0
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte