Săptămâna aceasta este  foarte interesantă din punct de vedere astrologic, probabil pentru că ne aflăm într-o săptămână marțiană, cu Marte aflat în propriul domiciliu, iar la începutul săptămânii pe care o guvernează se află în grad marțian, indicând o perioadă destul de intensă, chiar dacă resimțim mai mult o presiune interioară legată de a înțelege cu orice preț ce anume ne reprezintă, în ce direcție să ne îndreptăm. Cel puțin până marți dimineață, adică până în ziua guvernată de el, va fi extrem de activ, determinându-ne să fim mai puțin răbdători decât deobicei, iar cuadratura pe care Marte o formează cu Pluton o vom resimți ca pe transformări oarecum forțate legate de acțiunile personale – ele fiind de fapt ajustarea unor inițiative pripite din trecut; apoi de marți dimineață va trece în semnul de exil al Taurului, amplificând tendința de a munci, doar ca mai puțin pentru noi, mai mult pentru ceilalți. În plus odată intrat în acest semn ne va presa să ne corectăm anumite erori financiare. Mercur este și el deosebit de activ înainte de a părăsi propriul domiciliu, semnul Gemenilor, formează o inconjuncție foarte interesantă cu Pluton, spun asta deoarece Mercur se află în grad mercurian, deci foarte bine plasat, ceea ce ne va determinăm poate să privim cu mai multă lejeritate decât ar trebui lucrurile, adică să fim relaxați, când în realitate este necesar să analizăm, să tragem concluzii și învățăminte din experiențele  ultimelor două luni. Apoi va păși și el în semnul Racului, de unde ne va readuce multe idei, informații, pe care nu le-am folosit sau le-am neglijat. În plus vom fi mai sensibili la ceea ce se spune despre noi, mai emoționali în exprimare, sau influențabili. Și fiindcă atât Mercur cât și Marte își părăsesc propriile domicilii aproape simultan, la diferență de câteva minute, este ca și cum fiecare este decis și are o țintă clară de urmărit. Mercur este rapid, dinamic, așa încât îl va sprijini imediat pe Marte căruia îi este dificil să se orienteze rapid (va intra în semnul de exil) printr-un sextil, indicându-i o anume direcție, o anumită cale prioritară, în acest fel Marte va avea un simț sigur al direcției, care îi va da forța necesară pentru a folosi experiența acumulată dar și în mod eficient resursele; Mercur ăi sugerează că ne aflăm la un punct de cotitură, în obligațiile și îndatoririle proprii dar trebuie răbdare, ceea ce cu siguranță Marte îi va transmite lui Mercur, care este așa cum spuneam năvalnic. Pe scurt, Apa cunoaşterii este cea care ne dă puterea să rezolvăm multe probleme, de aceea este bine să ne potolim setea de la izvoare cât mai curate.

Ca o remarcă dar și ca o susținere a ideii de cunoaștere, profundă și pură, vine faptul că se formează extrem de multe septile și inconjuncții, aspecte care aduc pe de-o parte tensiuni dar pe de altă parte numeroase descărcări karmice. Și, poate una dintre cele mai mari provocări o reprezintă trecutul, care poate deveni o povară sau poate fi doar o sursă de înțelegere a cauzelor problemelor cu care ne-am confruntat.

Nu ducem lipsă de energie şi nici de idei, totul este să fim practici analizând cu atenţie ceea ce avem nevoie şi ceea ce nu ne este necesar.. Oricât de frustraţi am fi este mai bine să fim lucizi şi să facem acele alegeri care să ne ajute să avem succes şi mulţumire sufletească. Intuiţia excelentă ne ajută să facem cele mai potrivite alegeri, totul este să ne ascultăm vocea sufletului. Dacă vom acorda o atenţie deosebită presentimentelor vom putea să urmăm drumul corect şi să luăm deciziile adecvate, atenţie căci există riscul unor manifestări pline de grosolănie, sau de iritare. De aceea este bine să nu intervenim în activităţile celor din jurul nostru, să ne ocupăm şi de propria noastră educaţie, dar  mai ales să nu intrăm în panică.

Mintea ar trebui folosită nu pentru a strânge date ci pentru a le integra în principiile fiecăruia de organizare. Vom dori să acţionăm în mod justiţiar şi chiar vom avea tendinţa de a ne face singuri dreptate.

Nu este un mod corect de manifestare pentru această săptămână, în schimb,  nici nu ar trebui să ne mulţumim doar cu adaptarea la un mediu sau altul sau la o situaţie sau alta, ci ar trebui să fim în expansiune, să utilizăm toate oportunităţile care ne apar mai ales în domeniul comunicării.

Este bine să fim atenţi, să nu ne risipim şansele cu dezinvoltură, sau să lăsăm deoparte conjuncturile favorabile, din cauza orientării atenţiei către lucruri fără importanţă sau fără finalitate.

 

 


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte