Acest context astrologic actual, ne determină să înțelegem că noi nu jucăm jocuri ci suntem aici pentru a ne dezvolta, pentru a crește, pentru a evolua. Este evident că trebuie să ne deplasăm prin viață zâmbind, întâmpinând cu bucurie toate ofertele, ele vin pentru a ne determina să trecem la un nivel următor, chiar dacă forma în care apar nu este cea mai plăcută. În general ne sunt puse sub semnul întrebării convingerile, tradițiile, obiceiurile, adânc înrădăcinate. Nu înseamnă că au fost greșite, înseamnă că ne-au condus până în acest punct în care tot ce trebuie să facem este să mulțumim și să nu opunem rezistență schimbării. În transformarea interioară nu există scurtături, trebuie să rezolvăm nivelul 1 pentru a ajunge la nivelul 2. Pentru a rezolva nefericirea din exterior și problemele lumii este necesar să rezolvăm problemele din interior. La nivelul 1 sau la orice fel de nivel suntem în general blocați de propriile dorințe, niște mici ticăloși din interior care ne blochează creșterea. În acest context triplul aspect de astăzi este foarte important, el ne generează cadrul propice pentru a reuși această curățare interioară. Ne aduce înțelegere, ne aduce bucurie prin eliberare, ne aduce dreptul de a fi bine, el, aspectul a construit scena actorului, dar, în spatele ei este luptătorul, el ne spune mereu prin semnale fizice, psihice, mentale, că nu suntem o construcție finalizată, că procesul prin care ne construim nu este încă încheiat. Este important să învățăm să înțelegem că toate stările negative, frustrarea, mânia, frica, gelozia nu sunt din cauza cuiva, să nu ne oprim la acest răspuns, este o capcană uriașă, și, de regulă toți cădem de foarte multe ori în ea. Conceptele sunt cele care ne arată cu adevărat ce trebuie să învățăm de la viață, cum putem să ne vindecăm, metaforic vorbind, o durere de cap, în mod unic și personal.

Nu îmi aduc aminte cine spunea, Karma începe printr-o relație. Este adevărat, doar că generăm karmă nu pentru că există celălalt ci față de noi, față de ceea ce stricăm în armonia universală când ne pierdem valoarea, când ne consumăm, în loc să înțelegem, acceptăm sau colaborăm. Am învățat că cel mai mare expert într-o problemă este chiar cel care are problema respectivă. Schimbarea autentică ține de o viziune personală a vindecării. Viața este o sumă de experiențe pe care nu este nevoie să le împărțim mereu în bune sau rele. O întâlnire cu un suflet poate schimba acel suflet sau poate schimba ceva în tine. Oamenii se întâlnesc pe baza asemănărilor și se dezvoltă pe baza diferențelor. Avem nevoie de o sensibilitate duhovnicească, de o noblețe, de a nu răni pe celălalt.

Probabil că aici este cel mai greu să aplici Principiul Iubirii pe care Iisus a venit să ne învețe, căci acea iubire despre care ne vorbea El, vindecă, bucură, construiește.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte