Previziuni pentru 16 decembrie 2016

Luna este în domiciliu în semnul Racului și este fără direcție întreaga zi, de fapt până la 16.00, de aceea este foarte important să ne orientăm atenția spre ceea ce avem de făcut în plan personal, să fim orientați pe problemele personale și să ne ascultăm intuiția. Este o zi în care suntem invitaţi la observaţie, autoanaliză şi cercetare spirituală pentru a ieşi din impasul existenţial. Este bine să nu respingem progresul, să nu ne fie frică de schimbare, să privim totul cu calm şi să ne detaşăm de o problemă presantă, ieşind în afara ei,  pentru a o putea rezolva corect.

Vă sfătuiesc să evitaţi ieşirile impulsive, să vă autocontrolaţi, pentru că tentaţia de a reacţiona agresiv vă va aduce numai neplăceri.

Dacă vă doriţi activităţi noi acestea este bine să fie legate de creaţie, în general toate activităţile necesitând o abordare creativă.

O altă problemă pe care va trebui să o rezolvăm va fi planificarea muncii şi a timpului acordat ei împletită în mod armonios cu relaxarea şi odihna , fiind necesară abordarea unui stil metodic de lucru. Poate mulţi dintre noi vor reuşi să înţeleagă munca în colectiv, sentimentul de subordonare şi necesitatea perfecţionării profesionale permanente, prin autodidacticism.

Mai putem vorbi de  existenţa unui punct critic , de maximă energie, mei ales  în domeniul financiar. Ne vom întâlni cu situaţii sau acţiuni pe care le-am declanşat în jurul datei de 29 martie, care acum ajung în acel punct în care trebuie rezolvate. Acest aspect se poate resimţi şi în planul sentimental. Este momentul de vârf, când lucrurile vor trebui lămurite sau rezolvate.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

A accepta fără a judecata ceea ce simțim și gândim înseamnă a ne accepta pe noi înșine și pe cei din jur. Credința ca în spatele oricărui gând, sentiment, emoție sau faptă se ascunde o explicație pe care mintea n-o poate înțelege aduce acceptarea. Iar acceptarea ne așează în ritmurile armonioase ale simfoniei universale, dăruindu-ne miracole, bucurii și tot ce credem adesea ca nu este posibil. Mintea nu știe, nu poate explica și nu poate înțelege acceptarea. Dar, prin ea noi putem alege să abandonam explicațiile lui Dumnezeu și să permitem manifestarea acestei puteri în viața noastră de zi cu zi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 25 SĂGETĂTOR

UN BĂIAT DOLOFAN PE UN CĂLUŢ DE LEMN

Nimic din ceea ce faci nu este întâmplător şi nici inutil, în afară de cazul când nu ştii să găseşti un sens sau o utilitate vieţii tale. Dar fiecare lucru în care eşti antrenat poate fi un exerciţiu util pentru viitor, un prilej de a deveni mai experimentat, mai capabil, mai înţelept, astfel că la un moment dat să ajungi să faci lucruri şi mai interesante, şi mai valoroase. Să ştii să faci bine şi cu plăcere ceea ce ai de făcut acum, aceasta este cheia pentru a progresa în viitor.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 10 VĂRSĂTOR

O POPULARITATE CARE SE DOVEDESTE TRECATOARE

Impresia pe care o faci altora este o stare trecatoare daca ea nu face parte din fiinta ta launtrica, astfel incat sa o poti genera permanent si fara efort. Adesea trecem prin situatii in care provocam impresii puternice, iar a doua zi toata lumea pare ca a uitat deja. Emotiile sunt stari foarte mobile, oamenii trec usor de la una la alta, si ceea ce ramane sunt actiunile lor. Nu te ambala pentru ceea ce maine poate parea un vis. Ai grija de lucrurile stabile din viata ta, cu care traiesti in fiecare zi, si bucura-te de urcusuri si de coborasuri cu aceeasi liniste, fiindca si unele si altele sunt doar etape pe un drum mai lung.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top