Este una dintre cele mai interesante Luni Pline de peste an deoarece Luna se află în exaltare în semnul Taurului, pe de-o parte, pe de alta conjuncturile astrologice ale acestei zile fac ca acest aspect să merite discutat.

În primul rând Soarele se află în conjuncție inferioară cu Mercur în mișcare aparent retrogradă – aspectul exact s-a format ieri la ora 16.21, și practic deschide un ciclu de 120 de zile legat de felul nostru de a gândi, de comunicare, de activitățile comerciale, de creștere a abilităților personale. În plus la acest aspect a mai fost un fenomen interesant și anume faptul că Mercur a trecut prin fața Soarelui, proiectând o pată mică pe discul sola; acest frumos aspect astronomic a mai avut loc în mai 2016 și nu se va mai repeta până în noiembrie 2032. Peste discul solar sunt posibile numai tranzitele lui Mercur și Venus, cele ale lui Mercur fiind cam 13 într-un secol. Ele practic ne ajută să ne redefinim periodic sistemele de valori legate de gândire și calități sufletești. Treceri lui Mercur peste discul solar au  loc preponderent pe axa Taur Scorpion, ceea ce ne sugerează că sunt momente grele, în care ne este testată gândirea și rațiunea, în care trebuie să ne regândim sistemele de valori, dar mai ales să facem o curățenie generală legate de informațiile importante. La momentul formării acestei conjuncții inferioare, atât Soarele cât și Mercur sau aflat în semnul Scorpi0nului pe gradul guvernat de Lună, iar Luna se afla pe Ascendentul momentului în semnul Taurului, pe grad venusian.  Adică ni se indică că este necesar să ne schimbăm gândirea legată de planul material, pot apare anumite descărcări karmice legate de zona financiară, dar mai ales trebuie să ne regândim asocierile și principiile pe care se bazează ele.

În al doilea rând această Lună Plină, are la momentul formării ei Lilith pe Ascendent, ceea ce indică numeroase provocări, numeroase probleme generate de lipsa noastră de credință în cine suntem și ce facem,  și o stare de slăbiciune fizică deosebită, sistemul imunitar fiind greu încercat. Apoi  este ca și cum am avea nevoie de o lupă pentru a putea privi la adevărată mărime gravitatea situațiilor, căci le minimalizăm sau le bagatelizăm ceea ce permite ca ceilalți să se folosească și să devenim vulnerabili, ușor de lovit, aici spun din toate punctele de vedere.  Este extrem de important să dăm importanță oricărui detaliu, oricât de mic ar fi el, să analizăm, să fim concentrați doar pe ceea ce este cu adevărat important.

În al treilea rând Soarele se află pe grad saturnian iar Luna pe grad marțian, este ca și cum această opoziție aduce la apogeu consecințele exceselor, a superficialității ți nepăsării. În plus ne putem simți foarte epuizați și lipsiți de energia necesară acțiunilor. Cred că este o zi în care ar trebui să facem o analiză serioasă a tuturor evenimentelor care au avut loc de-a lungul anului 2019.

„Ai grijă cu ce-ţi stropeşti visele. Stropeşte-le cu griji şi teamă, şi vor creşte buruieni care vor sugruma viaţa din ele. Stropeşte-le cu optimism şi soluţii, şi vei cultiva succesul. Totdeauna caută căi pentru transformarea problemelor în ocazii pentru succes. Permanent caută moduri de a-ţi hrăni visele.” Lao Tse


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte