Luna trece la aproximativ 29 de zile prin propriul domiciliu, semnul Racului, dar în această perioadă este foarte important să conștientizăm anumite situații, acesta este motivul pentru care scriu acest scurt articol. Ea va forma o frumoasă Piramidă de apă împreună cu Soarele din semnul Scorpionului și cu Lilith din semnul Peștilor, care se descarcă pe conjuncția în formare Saturn Pluton,  ceea ce cu siguranță ne va permite și ne va ajuta ca în următoarele zile să putem înțelege mai clar fiind ajutați de percepții și intuiție, cum să ne gestionăm cel mai bine resursele, în ce direcție să ne orientăm atenți, dar mai ales să ne eliberăm prin conștientizare de numeroase frici și temeri. Mi se pare că toate aspectele care se formează în aceste două zile ne vor determina să depășim anumite dificultăți, să ne clarifică dar mai ales să pornim cu determinare pe un nou drum. Probabil că mulți vom avea revelația necesară schimbării macazului, problema în acest caz este ce faci după ce ai o experiență de vârf, o revelație interioară? Cum să o pui în aplicare în spiritul just? Si atunci cred că în aceste zile ne este de ajutor să ne rugăm pentru a primi claritate pentru a putea descifra corect aceste revelații.

Toate procesele actuale par incomplete, totul în jur pare nefinalizat, de fapt suntem într-un proces extrem de intens, dureros dar constructiv. Tot ce avem de făcut este să facem parte din el, să ne șlefuim și să ne cizelăm permanent din punct de vedere spiritual. Suntem ca niște diamante incomplet prelucrate, depinde doar de noi dacă vom ajunge bijuterii.

Este important să ne concentrăm doar pe ceea ce este valoros din punctul nostru de vedere și su ne lăsăm pradă comodității, sau provocărilor. Este o perioadă în care putem reuși în ceea ce ne propunem. Sunt multe frustrări adunate, multe nemulțumiri, riscul de a izbucni este foarte mare, doar că odată ce le manifestăm vor fi mari consumatoare de energie. Poate că ar fi mai indicat să le rezolvăm prin comunicare, prin refuzul de a mai accepta diverse situații, prin atitudine decisă refuzând să fim manipulați. Când suntem în căutarea propriei comori nu are importanță ce consideră alții valoros, semnificativ sau amuzant, ci doar ceea ce reușește să ne facă să vibrăm în adâncul sufletului., să radiem de bucurie.

De regulă putem face față cu brio, o vreme,  unor faze intense dși să ne gândim la sensul viețiie lucru și chiar unor doze considerabile de stres. Dar la un moment dat avem nevoie și de un repaus compensator căci abuzul îndelungat afectează corpul și psihicul. Poate că ar fi bine ca duminică să avem o astfel de zi în care să ne ocupăm de liniștea noastră, , să ne lăsăm în voia propriilor gânduri, să devenim din nou creativi .


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte