Avem o Lună Nouă foarte interesantă, ea este neptuniană, căci ne determină să ne concentrăm atenția în următoarea perioadă de timp doar asupra noastră, asupra a ceea ce suntem, asupra valorilor noastre, ne izolează de exterior, poate într-un mod destul de ferm și impetuos, pentru a ne redescoperi, dar mai ales pentru a renunța la tot ceea ce nu ne mai este necesar. Pare ca și cum avem de înțeles cine ne sunt cu adevărat prietenii și cei pe care ne putem baza, în acest sens primind extrem de multe semnale și avertizări. Apoi, conjuncția Lună Soare este foarte aproape de Mercur retrograd (și în grad mercurian), de aceea avem de învățat să analizăm totul prin prisma percepțiilor personale, să observăm mesajele subtile pe care le primim pentru a ne urma calea potrivită.

Ascendentul momentului când se formează Luna Nouă este în semnul Fecioarei, în gradul guvernat de Lună, subliniindu-ne că ceea ce avem de făcut în această perioadă, este să acționăm concret, ferm și continuu pentru a ne urma destinul. Venus aflată în semnul de exil al Berbecului, este destul de dură și blochează acele activități, acțiuni sau idei care nu sunt conforme cu planul nostru de viață. În plus Venus este în cuadratură cu Jupiter, punând în aplicare legi și aducând la suprafață o multitudine de situații prin intermediul cărora se vor stopa orice fel situații lipsite de consistență sau valoare intrinsecă. Toate aspectele generate în jurul acestei Luni Noi (conjuncția Soare – Lună este în semicuadratură atât cu Venus cât și cu Jupiter), ne fac să ținem cont de ceea ce percepem și simțim, să fim noi înșine ca metodă de rezolvare a oricărei situații, dar mai ales să nu ne lăsăm influențați de mediul înconjurător sau distrași din ceea ce avem de făcut. Jupiter este în septil cu Mercur, ceea ce dă cuvintelor pe care le rostim, ideilor pe care le vehiculăm și gândurilor o forță deosebită dar în același timp ele prin puterea cu care sunt investite vor genera numeroase situații karmice.

Marte se află în conjuncție cu Nodul Nord, de aceea este foarte posibil să muncim mult, să ne concentrăm acțiunile pentru a salva vapoare eșuate, de a încerca să aducem la viață ceea ce este mort demult. Asta cu siguranță ne va epuiza și nu va avea rezultatele așteptate. Ceea ce avem de făcut este să închidem ferm ușa trecutului, să ieșim din mișcările circulare închise (cum spune românul, să ne învârtim în jurul cozii), să renunțăm la ceea ce este vechi, mai ales la judecarea după sisteme de valori deja perimate (mă refer, ca un exemplu, că era foarte valoroasă mecanica clasică până acum, dar fizica cuantică este actuală și nu poți să trăiești prezentul cu legi vechi – care nu sunt greșite ci nepotrivite momentului prezent).  În plus Marte se află în cuadratură cu Chiron și Lilith, este una dintre cele mai interesante conjuncții, pentru că energia adusă împreună poate da naștere la conflicte majore și extreme sau poate scoate la lumină tot ceea ce este rău, pentru a fi eradicat. Așa că această conjunctură astrală ne punem să alegem ce vrem să facem, să schimbăm totul, sau să ne afundăm și mai mult în negură. Este un moment delicat, cum se spune în matematică, de inflexiune, care ne provoacă pe de-o parte dar ne stimulează să schimbăm totul în Bine. Atunci când ai o cauză pentru care trăieşti sau acţionezi, ai mai mult decât o teorie sau o lozincă măreaţă: beneficiezi de o adevărată sursă de energie pentru ceea ce faci în spiritul şi în sprijinul acestei cauze, o energie cu atât mai puternică şi mai creatoare, cu cât cauza este mai nobilă, mai înaltă. Mulţi oameni poartă steaguri fiindcă aşa cere protocolul, dar adevăraţii susţinători ai unei cauze sunt cei care au steagul în inimă şi îl preschimbă într-o energie nestăvilită pusă în slujba victoriei.

 

Este bine să realizăm că a percepe înseamnă a auzi informaţia pe care ne-o dă sufletul sau subconştientul nostru 24 din 24 de ore pe zi. Ca să îl ascultaţi puteţi face un exerciţiu simplu, puneţi-vă o întrebare simplă în gând iar apoi uitati-vă în jur. Dacă sunteţi atent răspunsul îl primiţi de la un om de lângă voi, de la un mesaj de la radio, de la un panou publicitar, de oriunde...Trebuie doar să învăţăm să primim, găsim şi descifrăm aceste semne. Începeţi cu întrebări simple, astăzi, pentru că sunteţi extrem de deschişi. Apoi exersaţi de câte ori vă îndoiţi sau aveţi nevoie.

Cunoaşte-te pe tine însuţi: aceasta trebuie să-ţi fie o regulă de viaţă, chiar dacă nu slujeşte neapărat la descoperirea adevărului.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte