Marte a intrat în propriul domiciliu, semnul Berbecului, din 28  iunie 2020, de la ora 4.45, venind cu o tensiune intensă (printre altele și pentru că la gradul 0 Berbec, se afla Punctul mijlociu dintre Neptun și Chiron care ne presează să fim noi înșine, să ne punem în practică aspirațiile, să ne vindecăm de frică prin credință), decis să se manifeste în două direcții diferite. Asta pentru a ne ajuta să putem depăși această perioadă de tranziție. Acum când va intra în mișcarea va trebui să ne folosim resursele în mod conștient, orientate pe o direcție pe care fiecare ar fi trebuit să o decidă de la sfârșitul lui iunie și până acum. Cred că este interesant de citit simbolul sabian al momentului trecerii lui Marte în propriul domiciliu, Berbecul:

UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI

Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura. AdiM

Mișcarea aparent retrogradă a lui Marte va începe pe 10 septembrie la ora 1.22 și va dura până pe 14 noiembrie 2020 ora 2.35, va începe la gradul 29 Berbec și se va încheia la gradul  16 Berbec. Numai din această analiză putem deduce:

  • pleacă în mișcarea aparent retrogradă de pe grad marțian și o sfârșește pe grad solar, adică energia care ne-a fost pusă la dispoziție toată această perioadă, acum trebuie să orientăm exclusiv pentru creșterea personală evitând să o irosim în conflicte inutile, frustrări, tensiune și furie.
  • este o perioadă în care avem de folosit energia strict pentru noi înșine, pentru orice ne ajută să creștem, să ne dezvoltăm, să ne găsim tihna sufletească și pacea interioară care vor fi permanent surse de energie inepuizabilă, indiferent cât de greu ne va fi. La sfârșitul ei putem să dăm niște teste importante, care vor apare sub forma unor provocări, cu care ne-am mai întâlnit și la mijlocul lunii iulie, de această dată putând să le rezolvăm.

Simbolul sabian al momentului de retrogradare ne sugerează o imagine perfectă: MUZICA SFERELOR

Atunci când este linişte perfectă, poţi să asculţi muzica sferelor. Unii îi mai spun "corul îngerilor". Dar liniştea perfectă nu trebuie să fie doar în jurul tău, ci mai ales înlăuntrul tău. Poţi să te ascunzi într-o încăpere izolată, unde nu pătrunde nici un sunet, sau te poţi retrage într-o pustietate unde nimic nu mişcă, dar dacă în tine însuţi nu este pace deplină, vei auzi doar tumultul şi vocile din propriul tău suflet. Fă linişte în tine însuţi, găseşte-ţi pacea ca să asculţi muzica sferelor. AdiM

  • Ascendentul momentului retrogradării, ne arată că oamenii sunt într-un moment în care caută doar ceea ce este efemer, plăcerile vieții, siguranța, și toate de acest fel, care derivă din frica de moarte sau de a nu supraviețui. Cei mai mulți caută soluții, dar ele sunt la fel de superficiale și lipsite de continuitate. Înţelepciunea străveche este la îndemâna tuturor, dar puţini ştiu să o descifreze. Ca să citim cărţi vechi, trebuie să cunoaştem limbi de demult. Ca să descifrăm tainele vieţii de acum, trebuie să cunoaştem limba sufletului. Oricât de multe cărţi savante am citi, adevărul de care avem nevoie este înscris de multă vreme în inima noastră. Să învăţăm să o ascultăm în tăcere...
  • această perioadă ne va determina să medităm la relațiile noastre, indiferent de natura lor. Probabil că va aduce numeroase conflicte, dar cu siguranță va determina multe clarificări. Evident că cel mai complicat va fi când va forma opoziția cu Junona, căci atunci se va manifesta cu adevărat tot ceea ce nemulțumește și va răbufni necontrolat (atenție până pe 20 septembrie).
  • Marte va reface cuadraturile cu planetele grele Saturn, Jupiter și Pluton dar și cu Pallas de această dată acestea fiind în mișcare directă – deci se poate spune că vor genera corecții importante legate de înțelegerea pe care am căpătat-o sau pe care o folosim. Este importantă și refacerea conjuncției cu Lilith (aici atenție la data 22 – 23 septembrie când pot apare provocări intense și tensiuni extreme).
  • un moment interesant îl va constitui opoziția cu Soarele din 14 octombrie, pentru că ne va aduce în atenție tot ceea ce ne obosește, ne consumă resursele, ne împiedică să fim armonioși.

Această mișcare aparent retrogradă a lui Marte va aduce transformări extraordinare, chiar dacă acum este începutul lor, putând să cuprindă de la cataclisme naturale, până la revoluţii, de la schimbări importante ale sistemelor de orice fel până la pierderea averilor. De aceea acum este important să dăm atenţie oricăror semnale pe care le primim şi să renunţăm la ceea ce ne nu ne mai este folositor sub orice formă, indiferent cât de mari ar pare pierderile pe moment, cu siguranţă ele vor reprezenta un câştig pe viitor.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte