Soarele a avut conjuncția anuală cu Pluton ieri, iar Uranus este direct , deocamdată încă staționar, în plus astăzi Luna este fără direcție întreaga zi; toate acestea ne generează o stare de imponderabilitate. Totuși nu putem să nu remarcăm septilul dintre Neptun și Lilith și sextilul Jupiter Chiron. Este ca și cum se petrec multe chestii în jurul nostru, le sesizăm, dar ne este teamă să ni le traducem, să le dăm o semnificație proprie, cu toate că probabil ar fi de foarte mare ajutor.

Această zi ne va ridica multe întrebări, pentru care cu siguranţă nu ne vom găsi timpul necesar să le căutăm răspunsurile; cred că mai degrabă sunt legate de planul familial, de rădăcinile noastre şi puterea noastră din trecut. Par nedefinite, confuze și de aceea este mai simplu să le plasăm într-un plan secundar.

Poate dimineaţă vom simţi mai acut conflictele dintre emoţiile excesive şi mândria falsă, sau conflictele morale. Ne ridicăm multe întrebări, dar ne oprim la atât. Căutarea răspunsurilor corecte presupune un efort, și nu suntem concentrați pentru a face aceasta, căci în exterior apar numeroase provocări sau fleacuri care ne distrag. Poate cu un efort de voință…

Toate acţiunile noastre trebuie să fie dublate de înţelepciune, de aceea nu are sens să ne pierdem în discuţii fără rost, sau să ne agităm zadarnic sau fără sens. Evitaţi să vă supraapreciaţi forţele şi posibilităţile, dar mai ales este necesar să fiţi atenţi şi vigilenţi. Minciuna are picioare scurte, iar perfidia poate fi repede descoperită. Cea mai indicată postură este cea a observatorului, căci trecerea la analiză așa cum am spus, pare mai delicată. Însă am putea fi observatori vigilenți care transcriu ceea ce remarcă în jur, sau întrebările care apar.

Eram încântat de mine,
Pentru că dădeam tot ce aveam:
"Și cine ești tu, ai spus,
Să crezi că ai atât de multe de oferit?
Se pare că ai uitat de unde sunt toate
Și de unde vii." (Rumi)

Aceste rânduri sunt extraordinare,ele exprimă  tendinţa de a ne comporta în astăzi, de aceea poate pentru câteva momente ar trebui să ne întoarcem ochii către Cer.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte