Am ales să scriu despre acest aspect pentru că ne sugerează unde am exagerat, de ce anumite activități par blocate și ce avem de ajustat. Cred că este în principiu, una dintre cele mai provocatoare Lunii pline anuale, cele de pe axa Vărsător (Soare) – Leu (Lună). Asta pentru că trebuie să ne conștientizăm emoțiile, ceea ce presupune un timp pentru analiză și să ne preocupăm să înțelegem cum să folosim informațiile și cunoașterea acumulată. În acest an, și de această dată este obligatoriu să acționăm, să punem în practică cu determinare și voință tot ceea ce știm, debarasându-ne de frică și prejudecățile sociale.

Soarele se află în conjuncția anuală cu Jupiter, el primește o energie aparte, și anume cea a dezvoltării și expansiunii obținută prin aplicarea și lărgirea cunoașterii, dar mai ales prin decizia de a ne recăpăta independența sufletească. De ani buni ne chinuim sufletul cu diverse idei nepotrivite, poate acum este momentul cel mai potrivit să vedem asta și să decidem să le aruncăm la coșul de gunoi. În acest fel ne lăsăm liberă gândirea și ne concentrăm doar pe ceea ce este cu adevărat valoros pentru dezvoltarea și evoluția spirituală, ca OM. Pare că ceea ce am scris este conceptual, ideatic, dar nu este. În acest an va trebui mai devreme sau mai târziu, obligați și constrânși de conjuncturile sociale, să recunoaștem că este singura modalitate de a ne stabiliza financiar. Cred că odată ajunși acolo, după niște suferințe și blocaje, oricum vom face acest lucru. De aceea cred că astăzi poate ar fi indicat să ne lăsăm puțin timp pentru a ne analiza ceea ce știm și cum am putea să folosim în practică asta. Este bine de scris, de vizualizat, și apoi de gândit și acționat constant în această direcție.

Mai este ceva de observat, scris și analizat astăzi. Vor apare numeroase situații, câteodată fleacuri, care ne provoacă o maximă nemulțumire, chiar dacă de scurtă durată, sau pur și simplu apar din senin frici și temeri, sau blocaje aparente care ne aduc panică. Este bine să nu le trecem cu vedere, să le notăm și să le analizăm cu atenție, când avem un pic de răgaz. Acestea sunt semnale intense trimise de subconștientul nostru pentru a ne determina să le observăm, căci sunt puncte de inflexiune, discontinuități sau lecții de învățat. Discontinuitățile ar trebui văzute ca și cum îți propui să faci o arcadă frumoasă la poarta de la intrare. Pornești la construcția ei și din partea stângă și din cea dreaptă, dar la final arcurile de cerc nu se mai unesc, căci sunt orientate în direcții diferite. Undeva pe drum, s-a întâmplat ceva, trebuie înțeles ce pentru ca ele să se întâlnească conform cu planul inițial.

Mai ar fi ceva – eficiența, aceasta trebuie modificată, aducând în ea înțelegere și mai mult decât atât cunoaștere și rațiune. Care ar fi rațiunea eficienței unei acțiuni care generează în spate multe frustrări. Sau mai exact pentru cine este ea eficientă? Gândirea holistică și viziunea de ansamblu prin care să vedem consecințele așa zisei eficienței cu care suntem evaluați, este foarte importantă mai ales acum.

Să nu uităm: Atunci când tensiunile ating un maxim, oamenii nu se mai pot ascunde şi arată ceea ce nu se vede în mod normal. Este o încercare din care avem prilejul să descoperim unde avem de lucrat cu noi înşine, ce arii din viaţa au rămas neîngrijite şi tind să se năruiască, dar momentul este trecător daca nu ne pierdem, dacă avem răbdare şi începem să luăm măsurile necesare.

În acelaşi timp există tendinţa de a despica firul în patru, de fărâmiţa activităţile pe frânturi, de a ne schimba alimentaţia şi dieta, dar şi de a acorda o mai mare importanţă planului material. Pragmatismul sau neînţelegerile materiale pot cauza discuţii sau chiar controverse, iar tendinţa societăţii este de constrângere  şi limitare.

Acestea toate ne creează blocaje, tensiuni şi emoţii sau temeri care de numeroase ori se dovedesc inutile.

Pentru a ne împrospătă energia şi a găsi noi resurse pentru viaţa noastră, obişnuinţa ne face adesea să căutăm în tehnologie şi în ceea ce ne oferă viaţa modernă. Dar să nu uităm că există întotdeauna resurse naturale, mai simple, care sunt cunoscute din vechime şi nu necesită mijloace complicate sau mari cheltuieli. Cele mai performante soluţii se caracterizează prin simplitate. Numai credinţa noastră în soluţii complicate ne poate face să nu vedem soluţiile simple, aflate la îndemâna. Chiar dacă nu sunt vizibile imediat, ele sunt acolo.

Este important să analizăm evenimentele de acestei zile, ele sunt de natură să ne aducă acele mesaje prin care să ne modelăm personalitatea şi să conştientizăm greşelile comportamentale pe care le facem. Studiul detaliilor şi minuţiozitatea putem să le orientăm pentru a ne analiza sufletul şi dorinţele ascunse în noi.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte