Întotdeauna mi s-au părut provocatoare și deosebit de interesante Lunile Pline, care se formează pe semne mutabile. Cred că amplifică tendința de a ne refugia într-un loc sigur și lipsit de responsabilități. În plus crește starea de agitație și aduce o agitație inexplicabilă și o lipsă de eficiență implicită. {n plus Luna din semnul Fecioare ne amplifică starea de incertitudine, ne aduce o stare de îngrijorare nejustificată, și dorința de a face ceva, fără a putea înțelege ce este cel mai eficient. În plus Luna se află în gradul guvernat de ea, ceea ce evident amplifică emoțiile, generează o stare de neliniște și o deschidere spre lucrurile subtile, dar pe care nu știm cum să o aplicăm. De aceea este important să ne notăm ceea ce vedem cu ochii sufletului, pentru că avem o libertate incredibilă de mişcare, cu condiţia să ne urmăm planul de viaţă sau să fim orientaţi numai spre acele acţiuni care sunt în acord cu principiile morale cele mai înalte. Evident sunt posibile scurcircuitările, mai ales la persoanele extrem de stresate, la ele irupând agresivitatea.

Nu încercați sa creați ceva suprauman. Fiți umani și acceptați omenescul celuilalt, cu toate slăbiciunile inerente naturii umane. Celalalt va comite probabil greșeli, tot așa cum comiteți și voi, și va trebui să învățați. A fi împreună înseamnă a învăța să iertați, să uitați, să înțelegeți ca și celalalt este la fel de uman ca si voi. Numai puțină iertare...

Cât despre perseverenţa despre care vorbeam, nu are nimic de-a face cu insistenţa. Există perioade  în care luptele se prelungesc peste necesităţi, epuizându-i forţele şi diminuându-ne entuziasmul. În asemenea momente, ar trebui să reflectăm la aceea că un război prelungit sfârşeşte prin a-l distruge şi pe învingător. De aceea este bine să retragem forţele de pe câmpul de luptă şi să ne acordăm un răgaz înainte de a relua lupta. Aceasta înseamnă să perseverăm în voinţa noastră, aşteptând cel mai prielnic moment pentru un nou atac. Este important să revenim totdeauna în luptă, dar observând starea lucrurilor.

La nivel subtil mesajul ar putea fi că lucrurile din jurul nostru ne pot fi de folos în multe privinţe, dar depinde de noi cât de înţelept le folosim. Uneori trebuie să le păstrăm şi să le îngrijim, alteori trebuie să ştim să renunţăm la ele sau să le transformăm în altceva care ne foloseşte. Ştiinţa folosirii lucrurilor din această lume are limitele ei, dar continuu putem descoperi noi posibilităţi, până când vom înţelege că avem dreptul să folosim tot ce este, dar că putem să ajungem să depindem cât mai puţin de ceea ce vedem în exterior.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte