Mercur și Jupiter formează a treia conjuncție, primele două s-au format pe 11 ianuarie și pe 14 februarie – aceasta cu mercur în mișcare aparent retrogradă. Cred că de fiecare dată când o conjuncție se formează de trei ori datorită mișcării retrograde a unei planete, cea de-a treia subliniază, sau mai bine spus concluzionează evenimentele perioadei, în acest caz de aproximativ două luni, pentru a putea trage învățămintele potrivite.

În primul rând conjuncția se formează în grad mercurian , ceea ce subliniază că avem de însușit anumite lecții, idei, informații, că avem de analizat cu mare atenție ceea ce s-a petrecut în intervalul acesta de timp. Cel mai important test sau lecție a fost cea a consecvenței, a maturității și seriozității în acțiunile pe care le-am întreprins. Știu că într-o perioadă atât de grea și fără nici un fel de perspectivă aparentă, aceste cuvinte par că nu își au rostul. De fapt toate acestea au determinat o maturizare spirituală și o creștere a credinței și responsabilității care își vor arăta rezultatele abia către sfârșitul acestui an.

Saturn în conjuncție cu Ascendentul momentului, în semnul Vărsătorului ne subliniază importanța atitudinii ferme și determinate în tot ceea ce întreprindem, în plus seriozitatea și implicarea sunt două atitudini la fel de importante.

Marte abia intrat în semnul Gemenilor este în opoziție cu Luna ceea ce face ca emoțiile noastre să fie dificil de controlat fiind extrem de irascibili și lipsiți de răbdare sau tact. Provocările care apar sunt legate de a ne determina să luăm atitudine, doar că aceasta trebuie să fie fondată nu doar sub impulsul momentului. Ele ne atrag atenția asupra anumitor neglijențe, ne aduc în prim plan niște carențe personale, care ar trebui rezolvate.

Conștientizând că gândurile și cuvintele sunt forme primare de energie, deci în primul rând să ne înconjurăm noi înșine de energie armonioasă cultivând gânduri bune și rostind cuvinte adevărate. Asta pentru că așa atragem ceea ce suntem.

Apoi Luna din Săgetător aduce motive suficiente pentru a fi destul de iritaţi şi irascibil, gata să ripostăm la orice fel de acţiune mai puternică sau agresivă. Este ca o formă de purificare prin foc, o ardere intensă, dar şi  ca o eliberare, în caz contrar, se poate ca presiunea interioară a trecutului karmic, sau a frustrărilor mult mai recente, pot aduce adevărate cutremure ale personalităţii şi nu numai.

De aceea este momentul ca sufletul să se golească, iar mintea ar trebui să fie transparentă, pentru a evita exploziile nestăvilite.

Se poate spune că ne vom lovi de situaţii sau conjuncturi care ne vor readuce în prim plan ceea ce era esenţial şi important să acceptăm, să înţelegem, dar mai ales să rezolvăm până acum. Mesajul care ni s-a transmis până acum şi nu l-am înţeles ne spune: Intră cu curaj în experienţele noi. Învaţă din situaţiile inedite şi ai încredere în puterea ta de a progresa, chiar dacă începutul pare dificil. Aptitudinile tale native merită să fie şlefuite, şi nu trebuie să te descurajezi dacă nu ajungi din prima încercare la performanţele dorite. Ceea ce admiri sincer la alţii, vei dobândi tu însuţi, dar este nevoie de răbdare şi consecvenţă.

Oare am reuşit sau am fost destul de constanţi şi răbdători în idealurile noastre?

Probabil că acum vom vedea care este răspunsul corect, dar mai ales vom înţelege ce anume am greşit.

Cu cât evoluăm, cu atât avem nevoie de linişte. Să fii zgomotos nu este un semn bun. Mulţi oameni fac tărăboi, numai ca să fie băgaţi în seamă! Ei vorbesc tare, râd, pătrund zgomotoşi într-o sală unde lumea este instalată deja, trântesc uşile, obiectele, numai ca să pară interesanţi. A face zgomot, constituie pentru ei o modalitate de afirmare, de a-şi face simţită prezenţa. Este bine să ştie că butoaiele goale fac cel mai mare zgomot: imediat li se face simţită prezenţa! Da, mulţi oameni se aseamănă cu butoaiele goale: ei merg peste tot făcând o mare gălăgie, fapt ce le demonstrează incapacitatea şi mediocritatea. Omram Aivanhov


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte