Luna Nouă din semnul Gemenilor este însoțită și de o eclipsă parțială de Soare cu o acoperire foarte mică, în România fiind vizibilă în partea de nord și în centru țării. În plus alături de Soare și Lună se află Mercur în mișcare aparent retrogradă; acesta va forma câteva ore mai târziu conjuncția inferioară cu Soarele despre care voi scrie un articol separat.

Revenind la această Lună Nouă, ea este importantă căci de fiecare dată ne aduce conștientizări legate de activitățile raționale, informaționale, de ceea ce este necesar să facem în viața personală. Fiind aproape de solstițiul de vară, zilele sunt lungi, ceea ce ne permite să acționăm concentrat și logic o perioadă mai mare din zi. Faptul că specific la această Lună Nouă Mercur guvernatorul semnului, se află alături de cele două luminarii, și în plus este și în mișcare aparent retrogradă, ceea ce ne indică foarte clar că este o perioadă în care fiecare este necesar să-și schime modul de gândire, să-și reconsidere activitățile comerciale, să se orienteze doar spre ceea ce este benefic și constructiv pentru a evolua.

Este de notat că Soarele și Luna se află în grad solar și pe Punctul mijlociu dintre Uranus în semnul Taurului (conjunct cu Ceres) și Marte în semnul Racului (în grad anaretic și cădere), ceea ce cu siguranță va aduce  evenimente neașteptate, situații explozive, sau tensiuni amplificate de numeroase dificultăți datorate planului material. Nodul Nord lângă cele trei planete va determina situații interesante, căci vor apare multe adevăruri la lumina zilei, ceea ce cu siguranță va genera reacții ample sau acțiuni legale. În viața noastră personală trebuie să fim atenți la toate mesajele care ne parvin, căci ele ne avertizează, ne atenționează că este ceva de înțeles sau învățat; cât despre conflicte, cred că acestea sunt o consecință a lipsei de comunicare sau a neimplicării în înțelegerea completă a unei situații. De aceea cred că este indicat să ne lămurim asupra tuturor problemelor și să aducem toate clarificările necesare pentru o viziune holistică corectă.

Uranus și Neptun sunt din nou în aspect de septil exact, fiecare are câte un sprijin, Uranus pe Ceres, care are rolul de a-i traduce viziunea materialistă a oamenilor, să nu uităm că Uranus reprezintă Cerul, iar Neptun o are alături pe Pallas, care îi traduce punerea în aplicare a legilor umane și gândurile raționale ale fiecăruia versus analiza prin credință pe care o face Neptun. Teoretic pare bine practic, asta va genera un fel de descărcări ale karmei sau chiar acțiuni directe ca urmare a aplicării imediate a Legii cauzei și efectului.

Ascendentul momentului de Lună Nouă se află în semnul Fecioarei, guvernat de Mercur, aflat la gradul 29 guvernat de însuși Mercur, de aceea pare că este extrem de important în această perioadă. El ne spune că în loc să vorbim acum este necesar să ascultăm, căci multe din răspunsurile pe care le căutăm vor veni prin cei din jur, prin ceea ce ne povestesc. Uranus ne arată cât de tăcut și pașnic este deobicei ceru, dar și cât este de ascultător – de o vreme pare destul de trist și afectat. De aceea cred că dacă ascultăm mai mult și vorbim mai puțin răspunsurile de care avem nevoie vor veni pe neașteptate. Tot ceea ce avem nevoie va apărea în viața noastră, mai ales dacă facem o analiză a nevoilor cu sufletul. Tot ceea ce ne trebuie va apărea dacă cerem mai puțin sau altfel spus ceea ce se acordează cu momentul acum, în plus ne vom bucura mai mult de ceea ce apare. Toate se întâmplă la timpul potrivit, dacă avem încredere în acest lucru, iar Mercur în mișcare aparent retrogradă asta încearcă să ne determine să înțelegem. Suntem îndemnați să ne domolim ritmul de lucru până când acesta se armonizează cu nepieritoarele căi ale cerului (acesta este sensul lui Uranus în Taur). Să nu considerăm precauția o slăbiciune sau o manifestare a fricii este o modalitate de a ne retrage puțin - la care ne invită Mercur în mișcare aparent retrogradă, și guvernatorul temei de Lună Nouă – pentru a permite evenimentelor să se desfășoare în mod firesc. În plus eclipsa de Soare vine și subliniază din plin toate afirmațiile făcute, în plus ne sugerează cât de important este să înțelegem sincronicitatea. Ce se întâmplă astăzi poate apare într-o lumină diferită când întreaga poveste se dezvăluie.

Ce avem de făcut? Avem de analizat tot ceea ce suntem, tot ceea ce gândim. Este important să ne analizăm dorințele, fără a uita că nerealizarea lor aduce frustrări. Ar trebui să știm este o diferență între a dori ceva și a fi gata să primești ceva. Cu cât suntem mai preciși în a înțelege necesitatea dorinței cu atât suntem mai aproape de a primi. A fi gata să primim înseamnă să vedem sincronicitățile, să le primim, pentru că ne îndrumă pe drumul corect. Apoi probabil că aproape toți sunt în stare să înțeleagă semnele (premergătoare sincronicităților) dar lipsește curajul de ale urma.

Considerând că imperfecțiunile sunt niște lucruri desăvârșite căci ele ne împing să acționăm, poate ar trebui în ziua de Lună Nouă să ne rezervăm puțin timp pentru a face o listă cu 10 lucruri pe care le considerăm imperfecte, forțate sau fără noimă. Apoi să luăm câte unul pe rând și să identificăm senzația din corpul nostru care este asociată cu acest lucru. Să analizăm acea senzație în mod permisiv și iubitor, și să ne scriem ceea ce ne vine atunci în cap. Și încă ceva: să petrecem o zi încercând să conducem slujindu-i pe ceilalți, nu dându-le ordine. Să căutăm ocazii în care să fim de ajutor în special pentru cei care au nevoie de conducerea noastră. În acest fel nimeni nu ar trebui să se simtă rănit de indicațiile noastre și nimeni nu ar trebui să le simtă greutatea.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte