Începând de mâine dimineață 18 iunie, Nodurile lunare sunt în mișcare aparent directă până în dimineața zilei de 23 iunie 2021. Acest lucru se întâmplă frecvent deobicei pentru un timp scurt. În acest interval când Nodurile lunare își schimbă ritmul resimțim că lucrurile numai sunt sub controlul nostru oricât de mult le-am planifica. Presiunea devine mai intensă cu cât crește perioadă în care stau în mișcarea aparent directă, de această dată 5 zile. Mai mult decât atât în aceste 5 zile avem și niște aspecte importante din punct de vedere astrologic:

  • Primul Pătrar
  • Opoziția dintre Neptun și Vesta
  • Jupiter este staționar retrograd și va intra în mișcarea aparent retrogradă
  • Are loc solstițiul de vară, Soarele va trece în semnul Racului
  • Mercur este staționar direct și va reveni la mișcarea directă.

În plus va continua influența cuadraturii dintre Uranus și Saturn în mișcare aparent retrogradă iar septilul Neptun Uranus va fi exact. Fiecare dintre aceste aspecte este subiect de articol separat, dar ceea ce la face să funcționeze ca un bloc este mișcarea aparent directă a Nodurilor lunare. De aceea cred că este important ca în aceste zile să luăm poziția unor observatori iar ceea ce nu se întâmplă nu trebuie forțat. Mai degrabă evenimentele sunt de natură a ne repune pe drumul personal, chiar dacă asta pare dur sau ne generează revoltă și nervozitate.

Este important să ne scriem, să ne notăm vise, gânduri, idei, căci tot ceea ce primim ca informații – Nodul Nord este în semnul Gemenilor, este tradus de suflet, este aproape imposibil să le înțelegem cu mintea și de fapt asta ne stresează cel mai mult. Sunt 5 zile în care trebuie să plecăm urechea exclusiv doar la vocea sufletului, să-l lăsăm să se exprime, să învățăm să comunicăm cu el.

Omul are mereu nevoie să încerce metode noi, să se aventureze în domenii noi, să încerce ceva nou, dacă vrea ca viaţa lui şi a celorlalţi să devină mai frumoasă şi mai bogată. Fiecare zi ne va aduce ceva nou, şi depinde de noi să explorăm aceste noi posibilităţi şi să le facem să lucreze în favoarea noastră.

Acum suntem pe un prag, şi de acolo, din prag, putem vedea Îngeri de Lumină făcând semne de dincolo de el, sau Păzitorii întunecaţi ai pragului care iau forma de frustrări, de negări, de frică. Acum fiecare dintre noi ar trebui să putem trece de această entitate complexă pe care am creat-o personal, oricare ar fi preţul, pentru a deschide un nou ciclu, luminos, în viaţa noastră. Dacă ne lăsăm chinuiţi de amintirile trecutului sau al eşecurilor, sau ne lăsăm covârşiţi de fricile inerente unui nou început, oricât sprijin din Lumină ni se va oferi, putem să nu-l observăm din cauza egoului care acum este amplificat de vanitatea că ştim noi mai bine ce facem.

Iar cei care primim Lumina care ni se dă, nu o recunoaştem, căci este puţim mai ciudată, tulburătoare căci se infiltrează prin ceaţa trecutului sau ne aduce flashuri. Sub această lumină, conceptele noastre limitate, evident dacă o acceptăm, încep să se schimbe radiind o viziune holistică, atotcuprinzătoare. Aş putea spune că acum suntem într-o stare critică dintre două lumi. Putem spune că acum Cerul apasă asupra Pământului, pentru a impregna un nou tipar şi, de aceea poate este bine să ştim că aşa cum spunea o veche tradiţie indiană, ultimul gând din viaţă determină tiparul unei noi încarnări. Este evident o afirmaţie simbolică, care ne oferă posibilitatea transformării până în ultimul moment, dar adevărul său fundamental poate fi cu greu pus la îndoială, deci acum avem posibilitatea să ne eliberăm de karmă, de amintirile vieţilor trecute, iar viitorul ne va apărea cu claritate, ajutaţii fiind de Îngerii de Lumină.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte