Această conjuncție inferioară vine în contextul multitudinii de aspecte astrologice din ultima perioadă, practic ea este cea care va pune punctul pe ”i” cum se spune pentru că practic concluzionează cum va fi următoarea perioadă de aproximativ 120 de zile. Prima etapă este până în 29 noiembrie când se va forma conjuncția superioară cu Soarele, probabil că ea va aduce o presiune destul de mare, cu tensiuni greu de controlat, practic testându-se capacitatea noastră de a ne adapta  și de a ne dezvolta calitățile personale. Este probabil o perioadă în care fiecare dintre va trebui să înțeleagă erorile trecutului, fără a se întoarce în sau la el, se va confrunta cu propriile erori de gândire, în sensul că acestea vor fi evident scoase la lumină pentru a fi îndreptate, va trebui să ne depășim automatismele și vom fi provocați să vedem viața, oamenii, societatea dintr-o altă perspectivă (Soarele și Mercur vor avea conjuncție succesive cu Nodul Nord și opoziții cu Uranus, cuadraturi cu Saturn și Jupiter). Este ca și cum am spune că întâi conștientizăm sau evaluăm iar apoi studiem, și rectificăm. Din păcate există riscul de a fi subiectivi și de a ne lovi de obstacole generate de deformarea informației, de aceea cred că cel mai important ca până pe 29 noiembrie să adunăm informații, să analizăm, să fim deschiși, pentru a nu ne lăsa conduși de prejudecăți, de greșeli de interpretare datorate influenței celorlalți, sau datorate superficialității. Apoi după 29 noiembrie scade tensiunea  psihică, apar  rezultatele eforturilor pe care le-am depus pentru a înțelege, dar ceea ce este foarte important vom putea să luăm decizii mature și pertinente. Pe 23 ianuarie 2022, are loc următoarea conjuncție inferioară, în semnul Capricornului, până atunci când cu siguranță vom avea o altă viziune asupra vieții decât cea de acum, va fi o perioadă dificilă căci va trebui să eliminăm din gândire tot ce este perimat, când relațiile noastre se vor transforma, dar mai ales va trebui să ne definim cu exactitate cine suntem și ce putem face. Cred că temele de viață pe care le pune în discuție această conjuncție inferioară dintre Mercur și Soare se referă la a ne fi noi înșine prin gândire, imaginație comunicare, prin capacitatea de combinare și asociere, mai ales în plan social.

Venus, guvernatoarea semnului Balanței se află în semnul de foc al Săgetătorului, în conjuncție în formare cu Luna, ambele plasate pe Nodul sud. Pe aici va trece atât Soarele cât și Mercur, în următoarele 60 de zile, în drumul lor către conjuncția superioară. Deci putem spune că ne vom confrunta cu multe amintiri din trecut, inconștient, cu situații de viață care ne vor provoca să ne punem în valoare creativitatea, poate și ea insuficient folosită sau conștientizată; este important ca abordarea problemelor să fie diferită pentru a ieși din tiparul vechiului și din lanțul repetitiv al  vieților anterioare care au generat comportamente schematice și limitative în prezent. Este ca și cum s-ar spune că trebuie să ne trezim, să revenim la prezent și să construim în el. Cred că este foarte important să facem toate acestea, pentru ca viața noastră să poată continua și evolua. Mai aș adăuga ceva, vom fi susținuți pentru toate acestea, fiecare în felul sau, dar fiți atenți la coincidențe și sincronicități, vor fi cele mai uzuale forme de a primi mesaje.

Dorinţa de schimbare trebuie să aibă ca scop profund nevoia de a evolua spiritual, numai în acest fel vom reuşi şi vom fi echilibraţi. Pe de altă parte, un lucru este evident, lumea nu stă pe loc, şi mai devreme sau mai târziu trebuie să ne confruntăm cu tendinţele ei de înnoire. Nimic nu ne poate obliga să mergem înainte, dar dacă nu avansăm, riscăm să fim depăşiţi de evenimente, să ne pierdem pe drum. Fiind deschişi la noile opţiuni pe care ni le oferă viaţa, sigur vom putea evolua.

 

“E ciudat”, îşi spune în sinea sa războinicul luminii.

“Am întâlnit atât de mulţi oameni care - cu primul prilej - încearcă să-şi dea la iveală tot ce au mai rău.

Îşi ascund forţa lăuntrică îndărătul agresivităţii. Îşi ascund frica de singurătate sub un aer de independenţă. Nu au încredere în capacitatea proprie, dar îşi glorifică virtuţile pe unde apucă.”

Războinicul citeşte mesajele acestea în mulţi bărbaţi şi femei pe care-i cunoaşte. Nu se lasă niciodată înşelat de aparenţe şi-şi face un punct de onoare din a rămâne tăcut când ei caută să-l impresioneze. Dar se foloseşte de împrejurare pentru a-şi corecta defectele, întrucât ceilalţi sunt totdeauna o bună oglindă. Un războinic profită de orice împrejurare pentru a trage învăţăminte.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte