Această opoziție este interesantă pentru că generează modelul holistic de Bol, prin care ni se sugerează că avem nevoie să luptăm pentru o cauză - întotdeauna în situațiile de criză, acest fapt ne mobilizează. De asemenea este important să descoperim ce anume activitate ne aduce prosperitate, să învățăm să acționam doar acolo unde suntem eficienți, să depășim prejudecățile sociale tocmai pentru a ne reprezenta cât mai corect. De aceea fiecare ar trebui să folosească întreaga forță personală, întreaga energie de care dispune, pentru a se concentra pe noile direcții care se deschid, pentru noile perspective care apar oricât de utopice sau îndepărtate ar părea pentru moment. Acest aspect ar trebui să îl asemănăm cu imaginea unui arbore uriaș, a cărui energie este concentrată în rădăcinile sale, este falnic căci datorită acestora pe el nu l-au doborât furtunile; acum este o vreme grea, furtunile și vijeliile sunt permanente, iar arborele pare pustiit. De fapt întreaga sa energie se conservă, sau este folosită pentru altceva, totul este să o aducă la lumină, pentru a-și genera un mediu potrivit dar mai ales pentru a depăși vremea nepotrivită. Ceres, de cealaltă parte subliniază, că odată ce decidem să ne concentrăm pe ceea ce putem să facem nu pe ceea ce nu putem sau ne consumă, va apare în sensul cel mai concret, posibilitatea, conjunctura, viitorul, pe care nu îl întrezăream. Asta deoarece există de fiecare dată o energie subtilă care ne susține și ne ajută, atunci când suntem pe drumul potrivit. Este ca și cum decizia de a face ceea ce ne aduce rezultate și ne bucură, ne comută pe acel drum, pe care putem merge natural, fără a fi nevoie de efort ci doar de concentrare și muncă. Deci de fapt totul este acum între a munci eficient și a irosi energia pe ceva nepotrivit. Acest fapt se manifestă de la cele mai mici acțiuni până la cele mai mari, de fapt aceasta fiind problema – creată artificial – a crizei din această perioadă. Criza reală este de identitate și de devalorizare a resurselor personale, ceea ce evident face ca tot ceea ce producem să fie folosit în cu totul alte direcții decât cele potrivite. Problema aceasta acționează pe sistemul nostru imunitar, activează probleme ereditare, ne poziționează în bucle temporale, simțindu-ne captivi și neputincioși în propria noastră viață. Dacă vom folosi forța din rădăcini, adică forța personală lăuntrică, vom putea acționa natural în propriul folos și ne vom scutura de tot ce reprezintă impurități în viața noastră. Ca imagine, este ca și cum noi prin lipsa de implicare în propria viață ne-am generat boli autoimune.

Mai ales pe plan intelectual vom avea uşurinţa de a crea, de a imagina, astfel ca totul să meargă bine. Pentru a reuşi trebuie să ne bazăm pe propriile noastre forţe, şi pe abilităţile pe care le avem, pentru că  şansele vin pe neaşteptate aducând şi prosperitate.

Mare atenţie căci există un revers al medaliei, o faţă ascunsă, care nu se vede şi care afectează la nivel subtil. De aceea realizările vizibile pot fi însoţite de pierderi, iar eşecurile aparente pot fi însoţite de succese imperceptibile, astfel  impunându-se atenţie mărită, precizie şi exactitate în acţiuni.

La fel, după o perioadă de apatie, ne vine cheful de viaţă şi de distracţie, mai ales în primele zile ale săptămânii căutând cele mai bune motive pentru a o şi face. Se vor întâmpla evenimente care au loc la scară largă, implicând relaţii duale sau contradictorii şi tendinţa de a ne amesteca în problemele altora.

Sentimentele vot fi intense, de multe ori chiar aprinse, iar nonconformismul şi empatia cu partenerul le face şi mai puternice.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte