Luna în semnul Peștilor, aduce periodic în viața noastră momente extrem de subtile, în care, dacă avem prezența și intenția necesare, putem recepționa cu mare ușurință, informații legate de Calea noastră personală, de traseul spiritual pe care-l avem de parcurs, de renunțările și sentimentele necesar a fi trăite pe această Cale. Sunt zile în care sufletul nostru ne spune puternic și răspicat ceea ce este necesar să auzim. De aceea cred că ele ar trebui notate și folosite din plin. În acelaşi timp, acest tranzit al Lunii în semnul Peștilor, ne aduce o stare de puternică nesiguranţă, de neîncredere în capacitatea noastră de a reuşi sau de a face alegerile potrivite.

Frica de "ce se poate întâmpla" este un obstacol foarte puternic în calea noastră şi are capacitatea de a ne opri din drum, indiferent cât de mult ne dorim ceva sau cât de mult ştim ca ar trebui să mergem înainte. Fiecare dintre noi a auzit la un moment dat, în copilărie, mesaje care ne-au făcut să ne fie frica de “ce s-ar putea întâmpla”, iar ele rămân cu noi şi ne aduc cu durere aminte de suferinţe, slăbiciuni şi dezamăgiri din trecut şi de eşecurile noastre. Dacă nu le respingem, aceste mesaje nu ne părăsesc şi în mod inconştient, alegem oameni, situaţii şi chiar stiluri de viaţa care le adeveresc.
Mie mi-au trebuit mulţi ani să pun lucrurile cap la cap şi să înţeleg de ce puteam merge pana într-un anumit punct într-o situaţie anume şi apoi mă opream, de obicei fiindcă ceva nu mergea sau se termina. Acum am înţeles că am ales angajatorii, prietenii şi relaţiile care mi-au construit convingerile despre ce mi s-ar putea întâmpla dacă aș fi urmărit lucrurile pe care mi le doream cu adevărat. La un moment dat am pus lucrurile cap la cap şi am înţeles modul în care fricile mele au creat acele convingeri, deşi nu mai trebuie să mă confrunt cu acel tip de situaţie datorită faptului că nu mai sunt adevărate.

Această dualitate despre care se vorbește când Luna se află în semnul Peștilor, de fapt ne indică că avem la dispoziție două pedale, una de accelerație care ne ajută să mergem înainte, să ne propulsăm (atenția perceptivă și credința), iar cealaltă de frână care ne determină să ne oprim (frica). Noi suntem singurii care decidem ce pedalăm folosim, apoi evident apar conjuncturile și consecințele.

Pe de-o parte ştim că este importantă căutarea lui Dumnezeu. Pe de altă parte, viaţa creează o distanţă clară între El şi noi. Ne simţim ignoraţi de Divinitate, sau suntem preocupaţi de problemele noastre cotidiene. Asta creează un sentiment de culpabilitate: fie că renunţăm la viaţă într-un fel din cauza lui Dumnezeu, fie că simţim că renunţăm prea mult la Dumnezeu din cauza vieţii. Acest conflict este aparent: Dumnezeu este în viaţa şi viaţa este în Dumnezeu. Fiecare trebuie să fie atent la asta pentru a putea înţelege destinul mai bine. Dacă suntem în stare să pătrundem în sfânta armonie a cotidianului nostru, vom fi întotdeauna pe drumul cel bun şi ne vom îndeplini obiectivele. Cam astea sunt pe scurt obiectivele pe care ni le deschide Luna în tranzit prin semnul Peștilor, într-un ritm repetitive armonic dar constant.

Însă revenind la ziua de astăzi, 29 martie 2022, Luna are o specificitate și mai evidentă, întreaga zi, de fapt până mâine la 5.55, nu formează nici un aspect, cu nici o planetă, un lucru foarte rar. Este ca și cum fiecare dintre noi poate să acceseze orice fel de informație de care are nevoie, cu condiția ca ea să îi fie necesară evoluției personale. Luna este disponibilă, nu este preocupată de a transmite un anume mesaj către Pământ sau omenire, ci este gata să ne deschidă orice fel de ușă pe care vrem și ne este necesar să o accesăm. Așa că este important ca astăzi să ne concentrăm asupra trăirilor, să simțim ce anume am putea realiza, să cerem ce avem nevoie pentru asta.

Acest tranzit este foarte profund, fiind un moment în care trebuie să ne îndreptăm atenţia spre interior, să acordăm importanţă intuiţiilor, suspiciunilor, ghidării interioare.

Este un moment de înţelegere a destinului, care ne-ar aduce împlinirea, important fiind să nu ne lăsam distrasă atenţia, pentru că putem să fim conduşi pe un drum emoţional lateral.

Ziua se manifestă prin situaţii contrastante, inevitabile, care ne determină să părăsim pistele false ale gândirii şi raţiunii. Uneori trebuie să fim purtătorii unui îndemn la acţiune, sau al unui simbol capabil să-i mobilizeze pe ceilalţi. Ideal este ca acest simbol să fie şi unul in care credem din tot sufletul, în caz contrar putem fi doar un instrument pus forţat în slujba unei cauze. Cu cât idealul nostru este mai înalt, cu atât energia transmisă celorlalţi este mai intensă, şi efectele acţiunilor comune sunt mai puternice. Asemenea momente pot să fie şi semne ale unei activităţi intense care este pe cale să înceapă. Este o zi foarte profundă, fiind un moment în care trebuie să ne îndreptăm atenţia spre interior, să acordăm importanţă intuiţiilor,suspiciunilor, ghidării interioare.

Pe scurt este o zi în care trebuie să iertăm , să ne încheiem multe socoteli omeneşti, să facem pace în sufletul nostru prin împăcarea şi iertarea celorlalţi. Poate această rugăciune este de folos:

Binecuvântează-mă, Doamne, să nu rănesc niciodată pe nimeni cu vorbe spuse pe negândite ori cu faptele mele egoiste. Şi fă ca niciodată să nu fiu nepăsător faţă de cei care mă înconjoară şi faţă de nevoile lor!


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte