Nu vreau să fac o analogie forțată între mișcarea astrelor și evenimentele spirituale importante, cum este Învierea lui Mântuitorului, doar că am observat că este foarte important spre ce ne îndreptăm gândurile acum, în Săptămâna Patimilor. Este important căci acum tot ceea gândim capătă o forță extraordinară, este important să ne gândim la noi, la ceea ce facem cu viața noastră, să ne gândim la Calea noastră, să ne vizualizăm pașii pe care ar trebui să-i urmăm , pentru a avea o viață tihnită și împlinită spiritual. Cred că suntem mai mult decât oricând ajutați să înțelegem exact ce avem de făcut concret, ce ne este necesar, ce avem de schimbat și ce avem de transformat. Este nevoie doar de momente de răgaz și apoi de a cere ajutor de Sus pentru a primi gândul cel bun, și ideile cele potrivite și necesare. Mercur este în conjuncție cu Nodul Nord iar Pluton în cuadratură cu Pallas și Saturn în conjuncție cu Vesta, știu că pentru mulți nu semnifică nimic ceea ce am scris mai sus, doar că îmi place să argumentez ideile; acum traducând, este vorba de concentrare intensă pe tot ceea ce este important pentru noi, este ca un fel de meditație, de gândire orientată exclusiv pe ceva ce vrem să rezolvăm, să depășim, să ne deblocăm sau să ne eliberăm. Concentrarea presupune evident și sprijin pentru a putea selecta din noianul de idei pe cea potrivită, aici filtrul este evident ”gândul cel bun”, despre care vorbeam mai sus.  În plus avem acum o putere interioară extraordinară pentru a lupta și a urma calea dreaptă, pentru a ne susține principiile spirituale, pentru a ne exprima și manifesta cine suntem. Evident că mulți vor folosi această forță în sens distructiv, vor folosi această energie pentru a domina, ideea este că acum orice facem și nu are legătură cu evoluția spirituală personală sau a omenirii, va fi rapid sancționat. Legea cauză efect are o forță aproape instantanee. De aceea este important să folosim această intensă atmosferă spirituală adusă de Sfintele sărbători ale Învierii, pentru avea gânduri bunei, idei frumoase, iubire pentru aproape și compasiune pentru cei aflați în neputință spirituală.

Gradul sabian al conjuncției Mercur Nodul Nord care practic ne face să fim extrem de receptivi, explicat de AdiM, este foarte sugestiv:

O GIUVAERGERIE PLINĂ CU CELE MAI MINUNATE BIJUTERII

Viaţa este un imens atelier de creaţie, şi unii oameni au talentul de a făuri lucruri minunate din materiale preţioase. Dacă vrei să fii asemenea unui bijutier în viaţă, învaţă să cunoşti calitatea materialului folosit şi să lucrezi cu migală şi măiestrie pentru a-l pune în forme splendide. Însăşi fiinţa ta este ca un giuvaer în curs de şlefuire, şi trebuie să-i acorzi maximum de atenţie ca să-l aduci la strălucirea dorită.

 


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte