Acest aspect mi se pare ca un fel de armistițiu între două planete aflate într-o permanentă distonanță, m-am gândit să-l scriu, privind Craiul Nou pe cerul nopții. Apoi am observat că Ceres a părăsit semnul Leului și a intrat în propriul domiciliu, Fecioara, iar Venus va trece în semnul de domiciliu al Balanței.

Crai Nou sau momentul când Soarele și Luna se află la 30 de grade distanță, este spectaculos pe cerul nopții dar este la fel de spectaculos și la nivel subtil, căci este momentul în care ne depășim subiectivismul , ieșind din starea de visare, putând să vedem cu obiectivitate ceea ce este în jurul nostru: conflicte, lupte, tensiuni; practic o nouă idee, acțiune,  structură concretă  sau un nou concept mental, nu poate să se manifeste decât pe un teritoriu nou, curățat de rămășițele trecutului. În acest context Ceres va aduce multă eficacitate iar trigonul Saturn retrograd și Marte, un acord prin intermediul căruia putem observa direcția corectă de urmat. Ca o consecință trecerea lui Venus în semnul Balanței, aduce fermitatea credinței în ceea ce ne ajută să ne individualizăm în mediul social.  În următoarele două zile există foarte multe alegeri posibile, dar fiecare are prețul ei. Să fim atenți la alegerile noastre. Oricare dintre ele ne va hrăni, dar unele  sunt mai hrănitoare ca altele. Oricum, dacă nu ne place prima alegere, putem să ne întoarcem pentru a o schimba – dacă ni se va permite. Avem atât de multe alegeri de făcut, sunt lucruri atât de aproape, dar totuși atât de departe;  să nu luăm orice doar pentru că este la dispoziție, este nevoie de o abilitate în a lua decizii. Poate ar trebui să ne bazăm doar pe mesajele, ideile, propunerile pline de pace, pe cele care vin din adâncul sufletului nostru, sau pe cele oferite cu blândețe, fără maliție. Oricum, în această perioadă dificilă, aceste zile sunt ca o fereastră deschisă, pentru scurt timp, tocmai pentru a ne folosi atenția, credința și fermitatea. Asta face ca reacțiile noastre să fie destul de ciudate, ca și cum ce ne-ar putea aduce bucurie este utopic, sau îndepărtat ca și posibilitate de control. Este un fel de stare în care vezi o floare minunată, vrei să te bucuri de ea, să o miroși, poate chiar o faci, dar apoi îți dispare stare datorită gândului că mâine se va usca și așa dispare bucuria și iau locul gândurile negre. Cu toate acestea cred că este necesar să trecem prin aceste stări, căci ele aduc la lumină probleme și răni sufletești, este că un fel de rezolvare printr-o metodă ciudată, dar probabil cea mai eficientă pentru această perioadă grea prin care trecem cu toții. Ceea ce vreau să spun este că planeta Venus și Ceres ne vorbeau până acum de frumusețe și calitățile personale, șlefuite prin muncă și perseverența dată de credință, acum trebuie să ne acceptăm cu calitățile și defectele noastre fiind nevoie de curajul de a renunța să ne prefacem că suntem altcineva. Este momentul să ne scoatem masca și să arătăm cine suntem, chiar dacă nu suntem perfecți dar suntem cei adevărați.

Poate că ar fi necesar ca timp de câteva zile cât va dura acest aspect să ne dedicăm puțin timp pentru a face o analiză concretă și inspirată (să cerem ajutor celor de Sus, pentru ea), pentru a putea depăși blocajele și a acoperi discontinuitățile din viața noastră. Există o expresie destul de des folosită – experiențe de vârf – aici este clar că se presupune că este necesar să urmăm o cale, pe care și alți au străbătut-o înainte, diferența constă între dedicarea cu care fiecare persoană își găsește propriul vârf de munte. Este cumva o datorie umană de a ne ridica precum focul, împinși de credința personală.

CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte