M-am gândit mult cum să intitulez acest articol, evident de impact ar fi fost Eclipsa totală de Lună, fiind în era tehnologiei, eclipsele încă îi fascinează pe oamenii, probabil dintr-un motiv bine întemeiat, de undeva din subconștient. Da, eclipsele sunt momente cheie anuale, ele, în funcție de context, ne ajută să înțelegem în mod indirect situații complicate sau complexe din viața noastră. În aceste perioade de eclipse, mai ales când sunt eclipse totale, au loc eliberări importante, de fapt sunt chiar curățări, ca și exemplu, seamănă cu acele perioade de mentenanță care se fac la bănci (când nu se fac nici un fel de operațiuni un anume interval de timp nici  direct nici online). În aceste momente se fac evaluări importante legate de starea noastră spirituală, care ne ajută să ne înțelegem. Eclipsele de Lună fac ordine în primul rând în inconștientul personal dar și în cel colectiv, de aceea sunt momente de eliberare puternică a unor tensiuni. Este important să fim atenți la ceea ce simțim, la ceea ce primim ca mesaje subtile sau directe, căci acestea ne vor ajuta să putem acționa conștient la acest proces important de eliberare. Practic Luna se va comporta ca un fel de ”ecran” pe care putem ”citi” cu ușurință parametrii personali, în acest fel observând problemele și lipsurile.

Revenind la momentul prezent, da avem o eclipsă totală de Lună care nu va fi vizibilă în România, dar care sigur acționează asupra întregului glob pământesc și a oamenilor. Ea este dublată de două aspecte extrem de importante: conjuncția superioară Soare Mercur și opoziția pe care acestea o formează cu Uranus. Este o concentrare de forțe, de energii și de informații extrem de mare, pe o axă karmică, Taur – Scorpion, evident dublată de suprapunerea peste axa Nodurilor lunare (căci de aceea avem eclipsă), care cu siguranță are un rol covârșitor în viața fiecăruia dintre noi dar și în viața planetei. Evident că acestea nu sunt neapărat vizibile dar cu siguranță pot fi ușor simțite, percepute, și chiar dacă nici asta nu se întâmplă (pentru că mulți dintre noi suntem în afara vieții, căci nu ne trăim viața ci viața ne trăiește), consecințele se vor manifesta destul de repede, prin evenimente importante. Conjuncția superioară Soare Mercur aduce un punct de maxim la activitățile intelectuale sau comerciale declanșate în 23 septembrie, pe de-o parte, iar pe de alta fiecare dintre noi putem privi mai clar la tot ce se întâmplă în viața noastră. Opoziția cu Uranus, mai exact poziționarea acestuia alături de Lună pe Nodul sud, poate declanșa evenimente neașteptate, situații furtunoase, tocmai pentru a ne elibera de trecut sau de a rezolva problemele din trecut care ne afectează prezentul. Această perioadă ar trebui să reprezinte căutarea diamantului interior.  E partea cea mai buna din noi, cea mai autentică, liberă, cea prin care putem accesa talentele, resursele, creativitatea, geniul, dragostea. Diamantul nostru este acoperit de îndoieli, frici, gelozii, credințe greșite, comportamente impuse, și când ne uitam la el nu ne place, și ne e rușine să-l arătăm. Găsirea diamantul interior e un proces alchimic care nu se termină niciodată, e un drum către eul  interior care poate fi uneori dureros și greu, mai ales dacă - în afară de tot ce ne-a fost impus de părinți, societate, profesori, preoți, media - trebuie să dărâmăm zidurile de protecție pe care noi singuri ni le-am clădit.

În plus această axă extrem de intens activată se poate descărca cu ușurință prin intermediul planetei Saturn. Saturn aflat în domiciliul său tradițional, dar care îi aduce o altă fațetă, în semnul Vărsătorului, acea de putere prin cunoaștere, dar și a puterii obținute prin detașare și acceptare. Am uitat să specific intervenția venusiană în tot acest tablou extrem de complex dar foarte simplu, ea se află alături de Soare, Mercur și Nodul Nord, și ne vorbește despre profunzimea lucrurilor, despre depășirea complexelor, iar cuadratura cu Saturn, aduce în discuție tema iubirii. Va trebui să acceptăm provocările pe care le putem accepta ca o experienţă cu care trebuie să ne confruntăm cu toată intensitatea şi angajament deplin, fie putem încerca să le evităm, fugind de ele.

Evident acestea sunt doar niște idei pe care fiecare ar trebui să le dezvolte cât mai complet și corect, adaptându-le propriei persoane. Apoi sunt doar simple sugestii, care trebuie verificate personal.

Ca încheiere:

Lasă vânturile să împrăștie chiar acum în depărtări suferințele tale trecute, ca și când ar fi fost scrise pe nisip…Și cum ar fi să începi să-ți sapi în piatră bucuriile ori de câte ori îți ating sufletul, pentru ca să te poți întoarce la ele atunci când ai nevoie? 

 


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte