Zilele acestea sunt numeroase aspecte interesante, am să scrie puțin despre fiecare pentru a realiza un tablou cât mai exact. În primul rând avem trigonul anual al Soarelui cu Neptun, un aspect care ne ajută să fim mai atenți la semnalele subtile pe care le primim din jurul nostru, intuiția și percepțiile pe care le avem fiind bine de notat și de ținut cont de ele.

Pentru că mi se pare mai sugestiv voi scrie un citat din Alan Cohen.

Imaginează-ți un scafandru scufundat în apă conectat la sursa de oxigen aflată pe vasul care plutește pe ocean. În timp ce scafandru explorează minunile adâncului, tubul de oxigen îi furnizează elementul  de care are nevoie să supraviețuiască. Dacă tubul este tăiat sau se înfundă, scafandrul nu va mai putea să continue explorarea (va intra în panică, va încerca să se întoarcă la suprafață sau poate chiar va muri). Noi suntem asemenea unor scafandri în costume pământești explorând minunile vieții pe această planetă. Pământul probabil nu este casa noastră, suntem niște vizitatori. Adevărata noastră natură nu este fizică ci spirituală. Și noi avem un tub de oxigen, acesta este reprezentat de rugăciune, legătura noastră cu Dumnezeu este tot atât de importantă pentru sufletul nostru pe cât este tubul de oxigen pentru trupul scafandrului. Fă-ți zilnic timp să-ți hrănești sufletul. Transformă-ți activitatea care-ți hrănește ființa lăuntrică într-o prioritate. Roagă-te, meditează, plimbă-te în natură, cântă, dansează, citește cuvinte înălțătoare sau conversează cu prietenii pe subiecte pline de profunzime sau fă orice fel de activitate care-ți reîmprospătează spiritul, dedică-te întâi practicii tale spirituale. Rezervă=ți începutul zilei pentru autoregenerare, ziua va decurge mai bine, iar când te culci și închizi ochii fii alături lui Dumnezeu. Hrănește-ți sufletul, este cea mai importantă masă a zilei.

Acest aspect, este descrescător, el ne pregătește armonia interioară și starea sufletească necesară începutului unui nou ciclu spiritual. Este o zi în care putem lucra conștient la evoluția noastră personală.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte