Acest aspect este deosebit de intens, el reprezintă o confruntare sau o libertate pe care o putem obține prin ceea ce gândim, prin rațiune și orientarea atenției mentale spre aspirațiile noastre. Într-un fel suntem forțați să depășim inerția, se ne individualizăm, să ne obținem autonomia. Aspectul conține în el integrarea perfectă a tensiunilor cu care ne-am confruntat la momentul opoziției dintre Mercur și Chiron, în jurul datei de 20 octombrie. Atunci probabil că am resimțit totul ca o fază de luptă, în care tensiunile au fost maxime, căci ele au fost generate de găsirea drumului spre idealurile noastre.

Față de atunci, acum ar trebui să ne orientăm atenția în jurul nostru, să analizăm relația cu ceilalți, comunicarea cu cei cu care colaborăm, să observăm forțele de lucru de care dispunem, dar mai ales să acționăm.  Este important să ne ținem picioarele pe pământ, căci acum este doar o fază de pregătire, o fază de afirmare și chiar de luptă de a susțin  ceea ne reprezintă. Este esențial să ne bazăm pe organizare și curaj. În acest fel ideile noastre, aspirațiile noastre vor putea să depășească dificultățile, așa încât la sfârșitul lunii în jurul datei de 25 noiembrie să putem să transmitem mesajele noastre pentru a fi cooptați și cei care sunt parte din aceste proiecte.

De felul în care vom reuși să ne gândim propriul drum, dar mai ales de felul în care reușim să depășim tentația de urma căi bătătorite, tradiționale, ne vom putea lărgi câmpul de acțiune și privirea holistică (bufnița își întoarce capul la 135 grade – trioctilul  - în acest fel având un câmp vizual aproape total).

Pe de altă parte conștientizarea neacceptată, poate fi o altă opțiune a acestui aspect, care va genera tulburări neplăcute pentru fiecare dintre noi cât și pentru cei din jur. Evident că fiecare va alege ceea ce consideră de cuviință, doar că în acest caz este vorba de o ignoranță rebelă care va declanșa în viitor tensiuni greu de înlăturat.

Ar mai fi ceva de adăugat există tentația să ne pierdem în amănunte, în lucruri lipsite de importanță sau relevanță. Este ca și cum ne folosim puterea personală împotriva unor miniputeri, așa că ceea ce rezultă va fi o diminuare atât a puterii personale, și o reducere infimă a amănuntele de care ne-am ocupat. Deci fiind vorba de Mercur este important discernământul, iar de la semnul Scorpionului  trebuie luată profunzimea și voința. De aceea mare atenție la provocările care apar datorită unor probleme minore sau lipsite de substanță și sens. Claritatea gândurilor este cel mai mare dar pe care ni-l putem face unii altora.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte