Luna Plină din semnul Săgetătorului din acest an, aduce pe lângă calitatea ei obișnuită de a ne da înțelegere și încredere, forță, motivație, întoarcere către aventura spirituală pe care am uitat-o. Practic putem porni în căutarea adevăratei viziuni prin ridicarea vălului ignoranței și iluziilor. Nu este ceva care apare dintr-o dată, doar că acum este începutul acestei viziuni corecte asupra realității personale.

Forța este dată de Marte în mișcare aparent retrogradă, în conjuncție cu Luna, într-un grad saturnian. Împreună ne transmit mesajul că acum e timpul să ne folosim intuiția și intelectul pentru a lăsa înțelepciunea noastră să iasă la iveala. Este momentul să simțim mentalitatea transformându-se și evoluând. Momentul pentru a înceta să ne tot învârtim în cerc și pentru a aborda mai serios viața și consecințele ei (această stare o avem de câteva luni bune).

Odată ce facem acest lucru este ca și cum am simți că ne întoarcem acolo unde ne este locul, că știm exact cum trebuie să abordăm problemele, indiferent cât de complicate sunt ele. Mercur din semnul Capricornului, ne sugerează toată agresivitatea și tensiunile din ultima perioadă vin de la agresivitatea cu care am gândit, acționat, vorbit, care a generat o stare de război, de asediu, de tensiune, greu de suportat.

Expresia deplin creatoare şi practică a facultăţilor noastre se poate concretiza efectiv, adică cu reuşită, numai atunci când nu ne vom împăcă cu sufletul nostru, până când nu vom înţelege profunzimea sinelui propriu. Până atunci vom trece prin diverse încercări de natură de a ne elibera de prejudecăţi şi convenţii, de înţelege toate aspectele vieţii fără a critica sau denigra.

Regenerarea spirituală este absolut necesară, şi conştientizarea acestui lucru ne poate aduce împlinirea şi succesul, căci odată decizia luată vom scăpa de multe probleme. Bogat nu este acela care are mult, ci acela care are cit ii trebuie, si poate dărui din ceea ce are. Sărac nu este acela care are puțin, ci acela care își dorește mai mult decât ii trebuie. Si nimeni nu poate judeca dacă altuia îi trebuie mult sau puțin. Fiecare este propriul său judecător, și poate să știe cel mai bine, pentru sine, dacă lucrurile pe care le are în viața sa îl mulțumesc sau dacă mai mult suferă pentru ceea ce nu are.

Avem capacitatea de a munci ferm, dedicat, plini de voinţă, deci putem reuşi, dar atenţie cui serveşte această muncă. Nimic din ceea ce facem nu este întâmplător și nici inutil, în afară de cazul când nu știm să găsim un sens sau o utilitate vieții noastre. Dar fiecare lucru în care suntem antrenaţi poate fi un exercițiu util pentru viitor, un prilej de a deveni mai experimentaţi, mai capabili, mai înțelepți, astfel ca la un moment dat să ajungem să facem lucruri și mai interesante, și mai valoroase. Să știm să facem bine și cu plăcere ceea ce avem de făcut acum, aceasta este cheia pentru a progresa în viitor.

Putem să ne folosim foarte bine intuiţia şi empatia, pentru că este posibil, dacă nu ţinem cont de ele, să ratăm multe ocazii care ni se ivesc. Aici ne ajută şi gândirea care este deschisă şi obiectivă, dar şi vederile intuitive, interioare.

Jupiter se află în ultimul grad al semnului său de domiciliu tradițional Peștii, grad considerat delicat, mai ales că se află sub guvernarea lui Marte, de aceea atenție la tendința de a exagera cu exprimarea emoțiilor, atenție la excesele comportamentale datorate lipsei de obiectivitate, este important să fim noi înșine, dar într-un mod echilibrat și înțelept, de aceea înainte de a răspunde provocărilor să ne gândim de două ori. Pe 21 decembrie Jupiter va părăsi semnul Peștilor, unde va reveni abia peste 12 ani, trecând în semnul Berbecului unde realmente aleargă înfocat, astfel încât pe 17 mai 2023 va ajunge în semnul Taurului. Oricum, este important cum încheiem acest ciclu jupiterian, mai înțelepți și compasivi, plini de iubire și credință sau agitați, superficiali, cu multe frustrări și regrete, suferințe și durere. Așa cum îl vom încheia, așa vom influența următorii 12 ani

Cu siguranță vor fi multe provocări, contează felul înc are vom reacționa:cu violență sau cu  rațiune.

 


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte