Prosperitatea nu se analizează după termenii bani sau afaceri ci în legătură cu bogăția vieții. Aceasta se obține doar prin înțelepciune, în acest fel vântul prosperității anunțat de Jupiter în semnul Berbecului se va materializa. Acest concept îl putem înțelege foarte bine în perioada de retrogradare a lui Mercur care începe pe 29 decembrie 2022 și se va încheia pe 19 ianuarie 2023 (Mercur este mesagerul lui Jupiter). În mod special din 27 decembrie după prânz, mercur va fi staționar retrograde și este important să ne urmărim gândurile, ideile, informațiile care apar și activitățile care devin prioritare, căci din ele avem de învățat ceva pentru a deveni mai înțelepți. Cât Mercur este în mișcare aparent retrogradă, dar mai ales în aceste ultime zile ale anului, se formează un frumos novil între Jupiter și Saturn, aspect deosebit de creative care ne va ajuta sa avem inspirație și să ne folosim într-un mod matur creativitatea. Poate că ar trebui în primul rând să ne gândim că atunci când ne acceptăm limitările și încercăm să le rezolvă, puțin câte puțin se lărgesc limitele și se produce expansiunea. Principiul lui Jupiter, mai ales acum din semnul Berbecului este superacțiunea. Mercur în mișcare aparent retrogradă în semnul Capricornului ne propune un antrenament de gândire saturnian. În primul rând ar trebui să facem o curățare a tuturor gândurilor și ideilor impure, improprii, nocive; să ne reorganizăm informațiile, personalitatea, să facem rectificările necesare în comportamentul propriu. Apoi abia vom putea acționa conform e energiei jupiteriene, de expansiune și creștere. Poate că Mercur ne va determina să înțelegem și să simțim ritmul creșterii, abia apoi vom putea sintetiza corect informațiile (după 19 ianuarie când Mercur va reveni la mișcarea directă și mai ales la conjuncția inferioară cu Soarele din 7 ianuarie 2023).

Apoi să ne reamintim că schimburile de bani, comerțul, este guvernat de Mercur, în timp ce indicele economic este guvernat de Jupiter. Actul schimbului al comerțului, este guvernat de Mercur dar indicele economic este controlat de Jupiter. Înainte de a ieși din mișcarea aparent retrograde și câteva zile după, Jupiter este în cuadratură descrescătoare cu Mercur, deci una din lecțiile perioadei în care Mercur este în mișcare aparent retrograde, este de corecta o anumită gândire, de a analiza în profunzime conjuncturile financiare în care ne aflăm, de a ajusta excesele sau dezordinea financiară, de a restabili principiile de lucru chiar daca asta pare riscant sau dificil la început. Trebuie să învățăm o consecvență în a urma actele legale pe care le-am semnat și de a folosi legea pentru a stabili echilibrul financiar. Aș putea afirma că în perioada de retrogradare Mercur este un Mercur judecător, el împreună cu Jupiter vor restabili dreptatea. Trebuie multă atenție în această perioadă pentru a recepționa corect mesajele, dacă există dubii nu ezitați să le clarificați rapid, dar mai ales este important să folosim corect cuvintele, să fim clari și specific în tot ceea ce rostim.

Imagine ape care o am la momentul retrogradării mercuriene este cea a unui câmp de grâu pe cale să germineze. Recolta va fi culeasă abia în vară; acum este important ca fiecare să aibă cel puțin o sămânță de plantat, ea va trebui aleasă dintre neghină, resturi de noroi și pietricele. Să nu uităm că în sămânța de grâu, de altfel ca în orice sămânță, este conținut trecutul, prezentul și viitorul. Toate trebuie să fie conștientizate prin acceptare, purificare și credință. Momentul plantării va fi, indiferent dacă suntem sau nu conștienți în 7 ianuarie. Cu siguranță toate încercările speculative sau lipsa de loialitate și minciunile vor avea și ele rezultatele lor, pe măsură. Deci în aceste două zile până pe 29 decembrie 2022 să fim lucizi, atenți și fermi în ceea ce vrem, gândim sau visăm.


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte