Am ales să scriu despre acest aspect, poate considerat minor datorită perioadei scurte de manifestare, dar care are o forță internă deosebită datorită contextului în care se formează. În primul rând că este ultima conjuncție dintre cele două planete din semnul Capricornului pentru următorii aproximativ 240 de ani, cam prin 2254, și asta spune multe. Ca la orice fel de întâlnire ultimă, pe un câmp de acțiune, se va pune punctul pe ”i”, se vor stabili amănunte esențiale legate de lucruri serioase și importante reprezentate de semnul Capricornului. În plus în afara de acest câmp al Capricornului, întâlnirea are loc la reședința lui Saturn ( în gradul guvernat de Saturn) și asta mă determină să afirm că este o întâlnire importantă, căci se referă la structurile profunde atât ale construcției umane, la cele sociale cât și la structura interioară a Pământului. Apoi aspectul se formează pe Punctul mijlociu dintre Lună și Nodul Nord, sau și mai clar pe Punctul mijlociu dintre Nodul Nord și Nodul Sud al momentului, Luna aflându-se în conjuncție cu Nodul Sud, doar că este Punctul mijlociu exterior, adică el ne indică o rezolvare a unei probleme intr-un mod destul de radical și transformator, dar și foarte strict și organizat, ca să nu spun rigid. Conjuncțiile dintre Pluton și orice fel de planetă acționează în profunzime, fără prea multe alternative cu scopul de aduce Dreptatea și Adevărul la locul lor. Pluton nu agreează egoul și motivațiile personale, el vorbește despre creștere, cunoaștere (alături de Mercur) și experiențe, toate spirituale. Când nu sunt respectate aceste principii Pluton devine distrugător în loc de transformator. Forțele de metamorfozare funcționează la Pluton automat căci nu va lăsa să funcționeze nimic din ce se află în sintonie.

Cum spuneam și în titlu această conjuncție va face ca ideile forță să guverneze lumea, este un proces care se inițiază acum și va avea nevoie în dezvoltarea lui de aproape 240 de ani, de aceea acestea vor schimba gândirea la nivel social, la nivel conceptual. Evident ca asta va implica și o lupta pentru putere care va escalada iar goana pentru a ieși învingător are de multe ori tente periculoase, dar probabil că această stare de lucruri care va dura mai bine de un an, este necesară restructurării ulterioare.

Acest aspect se formează într-un semn de Pământ, el poate avea legătură cu evenimentele tectonice sau cataclismele, dar mai mult pentru că el este dublat de un aspect extrem de subtil. Punctul mijlociu Marte Uranus din semnul Taurului aflat în grad venusian este în opoziție cu Partea arabă a Catastrofelor,  aflată în semnul Scorpionului în grad marțian, ceea ce dincolo de denumirea ușor de descifrat de către oricine, ne sugerează că vor fi tensiuni extreme, în toate domeniile vieții noastre, legate în principal de atașamentele și analiza exclusiv materialistă a vieții în goana după a avea. Aceste tensiuni extreme pot genera cu adevărat cataclisme atât la propriu cât și la figurat, mai ales în acele zone ale lumii unde conflictele s-au amplificat in ultima perioadă sau în domenii ale vieții unde ne-am încrâncenat să ieșim în evidență.

Personal mi-am propus ca la această conjuncție să mă clarific asupra valorilor cu adevărat importante și să mă concentrez doar pe acelea, să descopăr, sau mai bine spus să accept informațiile pe care le primesc de la Suflet, să numai permit gândurilor mele sau ale altora să îmi alunge pacea, să îmi reamintesc în fiecare zi că bucuria stă în liniștea sufletească ( ”roada Duhului este bucuria”).


CURSURI DE ASTROLOGIE CHINEZĂ ȘI FENG-SHUI.
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte