Soarele în semnul Scorpionului 23 octombrie – 21 noiembrie 2024

Felul în care Soarele pășește în acest semn, indică atmosfera perioadei în care se va afla aici, ca imagine, este ca atunci când începi o colaborare, totul poate decurge bine, de la început, sau tensionat și cu sincope. În plus în această perioadă se va forma opoziția Marte – Pluton, ambii, guvernatori ai semnului Scorpion (va fi un articol separat despre acest aspect), evident influențând intens această perioadă.

Pe 23 octombrie la ora 1.14, are loc acest ingres, care este acompaniat de o Lună puternică, în propriul domiciliu, semnul Racului, formând o Piramidă de Apă cu Mercur și Saturn, dar și un septil cu Uranus și cuadratură cu Chiron. Traducând aceste aspecte rezultă că avem nevoie de multă înțelepciune și pace interioară, dar mai ales este important să acționăm constant pentru aspirațiile noastre, indiferent cât de dificil poate părea. Este important să nu acționăm impulsiv sau influențați de ideile celorlalți, ci să ne ascultăm intuiția și să dăm cea mai concretă formă acesteia. Toate ideile care ne vin ar trebui notate, și analizate, căci acum avem cele mai mari șanse ca acestea să poată fi puse în practică.

Mercur este și el în semnul Scorpionului, de aici este foarte activ, și ne ajută să căutăm și să analizăm în profunzime și să fim receptivi la mesajele subtile. Mai mult decât atât el ne ajută să ne stăpânim în a prelua controlul față de orice, căci tocmai această atitudine ne va genera conflicte și tensiuni și nemulțumire. Primul lucru pe care ar trebui să-l facem este să luăm aminte la cine își face apariția în viața noastră și când. Să observăm ciudatele coincidențe care par să colaboreze cu soarta și care, într-un fel, ne îndrumă spre o direcție nouă. Este de ajutor să ne notăm situațiile care apar în mod spontan sau sunt produse de factori pe care nu-i putem controla. Poate ar trebui să renunțăm, în această perioadă, la gândurile care nu se referă la aici și acum și pentru a înțelege ce avem mai de preț, ce calitate ne face unici și ne evidențiază. Cuvintele par simple dar munca este de arheolog; nu ne învață nimeni la școală despre această calitate, nici în stagiile de practică sau comentariile celor din jur, suntem singuri care o putem descoperi și aplica unic și extraordinar.

Ceea ce voiam să spun, este că, prin acest tranzit, avem de fiecare dată posibilitatea de auto-descoperire, în loc să devenim conflictuali pentru că, tot în această perioadă, se manifestă cel mai intens nemulțumirea interioară și stresul.

Câteva cuvinte pentru fiecare semn zodiacal:

Berbec – Lasă-ți gândurile și faptele să se plieze lin pe deasupra tuturor lucrurilor, este firesc să îi tratezi pe oameni ca pe egalii tăi, fii deschis și receptiv.

Taur – Schimbă-ți felul de a percepe raportul dintre putere și slăbiciune. Observă că stereotipuri precum rigiditatea, încăpățânarea și dominarea nu sunt deloc atribute ale puterii.

Gemeni – Comunică liber și natural, informația este transmisă, totul este să ai receptivitatea de a o capta, asta înseamnă să cureți gândurile nepotrivite sau apăsătoare.

Rac – Probabil ai fost încurajat să fii activ, să controlezi totul și să-ți urmărești împlinirea dorințelor toată viața… acum este timpul să ai încredere în înțelepciunea ta lăuntrică.

Leu – Obișnuiește-te să știi când să te oprești. Cu cât vei alerga în plus față de ce este necesar, problemele se vor amplifica și vei depune și mai multe eforturi.

Fecioară – Iubește-i pe cei care ți-au fost încredințați să-i conduci, așa cum Soarele iubește planeta noastră. Fii pur și simplu acolo ca să servești, necerând nimic în schimb

Balanță – Începe să observi situațiile în care nu trăiești în momentul prezent, pentru că te străduiești să termini un lucru sau să atingi un obiectiv, care îți va aduce un beneficiu viitor; în acest fel sperând să ai răgazul de a face ce-ți place, cândva.

Scorpion – Renunță la atașamentul de lucruri sau stiluri de viață, stabilește-ți prioritățile în viață, care se situeze în prim plan relația cu tine însuți.

Săgetător – Dacă rămâi calm și nu încerci să ieși în evidență, alții se vor grăbi în cele din urmă să te întâlnească, legându-se de tine prin prietenie și încredere.

Capricorn – Încearcă să numai faci presiuni asupra ta pentru a acumula mai mult. Permite lucrurilor să vină și să plece fără să le îmboldești și fără a te atașa de ceea ce este efemer.

Vărsător – Cei care te cunosc sunt puțini, poate ar trebui să faci mai mult pentru a te deschide și a-i învăța pe cei din jur ceea ce știi.

Pești – Schimbă-ți gândurile astfel încât să trăiești dincolo de aparențe .În acest fel vei avea mai multă înțelepciune și libertate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top