28 martie 2013

Astăzi se reface trigonul dintre Mercur şi Saturn retrograd, un aspect interesant pentru că ne aduce lecţii importante, mesaje subtile necesare transformării noastre. Apoi are loc conjuncţia superioară Soare Venus, se poate citi despre ea la https://www.mirabilys-magazin.ro/astrologie-zilnica/previziuni-conjunctia-superioara-soare-venus-din-28-martie-2013. Ea ne spune că este momentul în care trebuie să înţelegem că este important să eliberăm, să golim, pentru a face loc şi a pregăti ceea ce trebuie să vină, pentru a pregăti un nou ciclu care se va deschide în viaţa fiecăruia dintre noi. Când lucrurile nu merg aşa cum am vrea, este cazul să avem răbdare până la momentul potrivit, sau să lucrăm pentru a pregăti condiţiile necesare. Tot ce gândim se împlineşte, dar numai la momentul şi locul potrivit. Dacă ne dorim lucruri pentru care nu suntem încă pregătiţi, este mai bine că dorinţa nu se împlineşte imediat, fiindcă atunci am risca să nu ne putem bucura de împlinirea ei. Dar dacă reflectăm atent la toate implicaţiile dorinţelor noastre, vom descoperi şi ce avem de făcut pentru a îndeplini tot ce depinde de noi.
Este bine să încercăm să nu-i judecăm pe cei din jurul nostru prea sever, dar mai ales să nu tragem concluzii pripite. 
În plan sentimental ne simţim destul de nesiguri sau chiar nemulţumiţi mai ales din cauza gândurilor negre sau a frustrărilor pe care le avem. Este o tensiune interioară, un fel de încrâncenare care ne face cam arţăgoşi şi puţini cam duri, mai duri ca deobicei în manifestări.
Celor din jurul nostru le va părea straniu comportamentul, dar nu uitaţi că şi ei simt la nivel subtil acelaşi lucru.
Relatiile pasionale se schimbă cu perioade de izolare si de singurătate. Pasiunea arzătoare este amplificată de respingere si de negare; forta de viată se loveste de apatie. Dorim să ne iubim corpul şi nu  putem. Este o senzaţie contradictorie de iubire şi nemulţumire care ne împiedică să iubim.
La nivel mundan, instituţiile sociale dezvoltă o rezistenţă puternică la schimbare. Ele trebuie totuşi să se schimbe atunci când produsele lor negative devin de nesuportat, fapt cu care ne confruntăm în prezent.
Este nevoie de o muncă atentă şi precisă pentru a da o formă perfectă potenţialului nostru creator. Talentele şi aptitudinile brute pot fi puse în valoare cel mai bine dacă sunt antrenate şi şlefuite până la punctul în care oricine se poate bucura de strălucirea şi binefacerile aduse de ele. Orice om ascunde în fiinţa sa o piatră preţioasă, dar trebuie să lucreze ca să o scoată la iveală.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Eforturile inocente şi dezinteresate sunt prilejuri de experienţe noi, din care se poate învăţa foarte mult. Atunci când te bucuri de ceea ce faci, ai prilejul să descoperi în viaţă multe lucruri fascinante, şi nu este necesar să complici această bucurie cu o doză de criticism. Ceea ce îţi aparţine, te aşteaptă la locul său, doar să întinzi mâna ca să iei.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 8 BERBEC
O PĂLĂRIE DE DAMĂ CU PANGLICI FLUTURÂND ÎN VÂNTUL DE LA RĂSĂRIT
Viaţa modernă tinde să schimbe radical tradiţiile, dar omul trebuie să ştie să aleagă, dintre tendinţele moderne şi tradiţiile vechi, ceea ce este cu adevărat bun pentru viaţa sa. Dacă omul ştie ce vrea şi are un ideal ferm în viaţă, el nu va fi în viaţă ca o frunză în bătaia vântului, nu va fi aruncat încolo şi încoace de jocul factorilor externi, ci va putea să-şi urmeze consecvent drumul ales.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 12 GEMENI
O TÂNĂRĂ SCLAVĂ NEAGRĂ ÎŞI RECLAMĂ DREPTURILE DE LA STĂPÂNA SA
Dacă eşti în serviciul cuiva, aceasta nu înseamnă că aparţii cu totul acelei persoane sau cauze. Chiar dacă viaţa te poate aduce în situaţia să te simţi dator cuiva sau să depinzi de cineva, fii conştient că aceasta este o situaţie trecătoare şi că oricând ai libertatea de a alege şi de a reclama ceea ce ţi se cuvine de drept. Desigur, trebui să ştii să discerni între drepturile tale legitime şi dorinţele tale nejustificate, ca să ai succes în demersul tău.
 
ASPECTELE ZILEI
Mercur în Peşti în trigon cu Saturn în semnul Scorpionului
Este un aspect care ne aduce profunzime în gândire, sau mai exact înţelegerea necesităţii unor acţiuni, la care până acum nu ne-am gândit.  Lucrurile vin firesc, ideile apar de la sine, conjuncturile sunt directe, ne organizăm, tragem esenţa din toate împrejurările. Îmbinăm simţul practic cu utilul, suntem prevăzători şi diplomaţi. În familie există înţelegere şi o manieră de comunicare favorabilă, prietenească.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top