3 aprilie 2013

Astăzi suntem sub influenţa Ultimului Pătrar, ceea ce ne determină să fim destul de iritaţi şi nerăbdători în acţiunile noastre, şi, în principal să vedem mai mult partea goală a paharului. Se pare că manifestările cele mai obişnuite ale acestei zile tensionate vor ţine de implicarea în situaţii pe care aparent nu le înţelegem, ele venind tocmai pentru a rupe mentalităţile învechite din noi, automatismele. Tema de a abandona lucrurile învechite şi a începe ceva nou, este pentru că nu avem capacitatea de a ne recunoaşte calităţile noastre neexperimentate, aflate în stare latentă, dar tocmai acestea trebuie activate. Credinţa în Dumnezeu  ne poate aduce încrederea în propriile calităţi nelimitate şi nebănuite, mai extinse decât le bănuim.
Apoi astăzi se formează conjuncţia Lilith Vesta, o conjuncţie practic dintre un punct virtual – Lilith, care reprezintă ceva nevăzut, ceva profund personal şi interior cu ceva concret, spiritual, susţinător al focului din suflet ce o reprezintă pe Vesta. În semnul Gemenilor Lilith este lucidă, o luciditate rece tăioasă, răutăcioasă, acel gen de răutate pe care pot să o aibă copii când spun lucrurii adevărate fără nici un fel de discernământ, dar care ne ating profund pentru că exprimă o realitate de care deobicei fugim. Vesta în semnul Gemenilor ne trimite în ezxterior, ne depărtează de nevoile noastre concrete şi în acest fel devenim extrem de vulnerabili. O altă problemă pe care va trebui să o rezolvăm va fi planificarea muncii şi a timpului acordat ei împletită în mod armonios cu relaxarea şi odihna , fiind necesară abordarea unui stil metodic de lucru. Poate mulţi dintre noi vor reuşi să înţeleagă munca în colectiv, sentimentul de subordonare şi necesitatea perfecţionării profesionale permanente, prin autodidacticism.
Mai putem vorbi de  existenţa unui punct critic, de maximă energie, mei ales  în domeniul financiar, comercial, bancar. Ne vom întâlni cu situaţii sau acţiuni care s-au declanşat la începutul lunii august anul trecut dar şi la mijlocul lunii februarie, care acum ajung în acel punct în care trebuie rezolvate. Acest aspect se poate resimţi şi în planul sentimental. Este momentul de vârf, când lucrurile vor trebui lămurite sau rezolvate.
Altfel, beneficiem de forţă în acţiuni, dar este bine să fim atenţi ca acţiunile noastre să nu fie extreme, sau sub impulsul sentimentelor, ne putem expune unor riscuri care ne pot aduce daune fizice. Emoţiile intense se pot manifesta prin încăpăţânare, fanatism sau impulsivitate, din acest motiv vor fi afectate relaţiile care nu vor fi prea grozave. Discuţiile multe,  înflăcărate sunt afectate de faptul că gândirea nu poate fi obiectivă şi deschisă, deoarece este acoperită de sentimente. Conflictele interioare, ne tensionează şi mai mult, determinându-ne să nu judecăm foarte clar sau precis ce dorim să schimbăm.
Cu toate că avem o minte ascuţită, imaginaţie şi ingeniozitate vom avea tendinţa de a ne comporta impulsiv, pierzând din vedere scopurile, şi creând situaţii neaşteptate, bruşte.
Mulţi dintre noi vom percepe această zi ca pe o stare atemporală, ca o zi în care lucrurile se întâmplă neaşteptat, fără o aparentă logică. Priviţi totul serios şi în profunzime, pentru că sunt multe mesaje importante.
Vom trata totul cu o inexplicabilă stare de bună dispoziţie, ca şi cum am avea un hohot de râs în gât, ceea ce pare a- răni pe mulţi.
Este bine să nu acţionăm sub impulsul emoţiilor, iar energia să o canalizăm pentru refacerea sau realizarea unor relaţii care merită atenţia noastră, nu pentru a distruge sau a ne certa cu cei dragi.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Fiecare greşeală va fi adusă în final la adevăr. Ai răbdare. Ceilalţi îşi vor învăţa cu timpul lecţiile. Nu încerca să faci dreptate cu propriile tale mâini. O persoană furioasă nu poate susţine adevărul. Atâta vreme cât suntem furioşi trebuie să ne îngrijim de mânia noastră, după ce o depăşim putem fi imparţiali şi atitudinea noastră faţă de viitor poate fi constructivă.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 14 BERBEC
UN ŞARPE ÎNCOLĂCINDU-SE LÂNGĂ UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE
Relaţia dintre un bărbat şi o femeie poate fi simplă şi paşnică, sau complicată şi tensionată, după cum o fac chiar protagoniştii ei. Omul este o fiinţă socială, şi este firească tendinţa lui de a-şi găsi un partener de viaţă, un prieten şi un suflet apropiat. Dacă fiecare urmăreşte convieţuirea în pace, împlinirea prin dăruire, atunci totul merge bine. Problemele apar numai la cei care văd relaţia ca pe o confruntare cu celalalt, ca pe un comerţ cu sentimente sau ca pe o competiţie între ego-uri. Orice viziune eronată conduce la consecinţe pe măsură.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 17 PEŞTI
O PROCESIUNE DE PAŞTI
Este ceva special atunci când oamenii se reunesc ca să celebreze evenimente cu semnificaţie profundă. Întreaga atmosferă este schimbată, şi atunci se poate simţi cel mai bine că lucrurile pe care adesea le vedem doar ca simboluri inerte, în realitate sunt foarte active în viaţa noastră. Cu cât simbolurile folosite sunt reprezentări ale unor idealuri mai înalte, cu atât şi viaţa noastră va fi mai încărcată de vibraţia necesară atingerii acelui ideal.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top