6 aprilie 2013

Întreaga zi Luna este fără direcţie, ceea ce evident ne dă un sentiment de confuzie, mai ales pentru că se află în semnul Vărsătorului până la ora 16.10. De aceea este prudent să evităm cumpărăturile importante, să ne reţinem, să fim relaxaţi şi să ne concentrăm atenţia pe treburile organizatorice şi gospodăreşti. În general suntem mai reţinuţi şi lipsiţi de chef, şi de multe ori ne simţim obosiţi şi ezitanţi în decizii.
Ne preocupă anumite întâmplări din viaţa noastră sau acţiuni şi evenimente care s-au derulat în jur de 1 noiembrie iar apoi la început de ianuarie, care acum par să ne preseze, să ridice probleme, să ne împingă să acţionăm.
Putem spune că este un moment dificil, pentru fiecare dintre noi, mai ales pentru că ne vor fi testate idealurile. Dar, dacă avem un ideal în viaţă, el se va împlini. A avea un ideal nu înseamnă doar să visăm la ceva şi apoi să aşteptăm să se întâmple, ci să lucrăm continuu pentru a realiza acel ideal, păstrând permanent credinţa în împlinirea lui. Oamenii fără un ideal sunt debusolaţi şi nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine. Dar omul care are un ideal ferm ştie întotdeauna ce are de făcut şi în ce direcţie merge.
De aceea avem nevoie de sprijin, avem nevoie ca Dumnezeu să ne ajute să ne dscoperim prietenii şi duşmanii, metaforic vorbind, pentru că de fapt cel mai mare duşman al nostru suntem noi înşine. Dacă am fi puţin liniştiţi am putea observa că cele mai multe rele în viaţă ni se întâmplă pentru că nu suntem atenţi la nevoile sufletului nostru, dar mai ales la mesajele pe care acesta ni le trimite, de multe ori cu disperare. Astăzi aceste mesaje sunt ca nişte strigăte, iar noi în loc să le ascultăm, ne orientăm şi mai mult spre exterior, fugind de vorbele sufletului, căutând vinovaţii în jurul noastru şi evident în persoanele cele mai apropiate.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Noi suntem ca nişte fiinţe „energetice”, ca nişte aparate, care transmit continuu împrejur semnale. Semnalele mulţumirii, ale bucuriei, ale vieţii conţin în ele frumuseţea, belşugul şi bucuria care se întorc la noi… De aceea s-a spus că „primim ceea ce dăm” sau că „primim tot ce noi cerem”… Să cerem prin rugăciunea care mulţumeşte înainte de a primi. Să mulţumim neîncetat pentru tot ce am vrea să avem, pentru tot ce visăm, pentru tot ce avem, pentru fiecare respiraţie a noastra. Şi atunci vom fi învăţat să ne rugam şi atunci vom putea vedea că numai când suntem bucuroşi primim mai multă bucurie. Când iubim devenim iubiţi. Si când strălucim, strălucirea este atrasă în existenţa noastră.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 17 BERBEC
DOUĂ DISTINSE FETE BĂTRÂNE, ŞEZÂND ÎMPREUNĂ ÎN TĂCERE
Prietenii fiecărui om sunt pe măsura lui, aşa cum şi-i alege şi cum şi-i păstrează prin propriile preferinţe şi afinităţi. Chiar dacă te simţi în siguranţă în cercul tău de prieteni, mai ales fiindcă ei gândesc ca tine, acest sentiment nu trebuie să te ţină departe de posibilităţile tale de progres. Întotdeauna există mai mult decât ceea ce se întâmplă în mediul tău apropiat, şi trebuie să fii mereu deschis pentru relaţii şi idei noi, care ţi-ar putea face viaţa mai frumoasă.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 9 SCORPION
UN DENTIST LA LUCRU
Uneori viaţa te răneşte, şi simţi nevoia să apelezi la diverse instrumente pentru repararea stricăciunii produse. Dar oricât de eficiente ar părea acestea, cauzele oricărei răni suferite sunt şi în tine însuţi. Învaţă să fii atât de puternic încât să nu poţi fi rănit, iar dacă eşti rănit, să te vindeci tu însuţi. Atunci nu vei mai depinde de ceea ce îţi pot oferi alţii pentru vindecare, şi vei putea tu însuţi să îi ajuţi pe alţii să se vindece.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top