8 aprilie 2013

Astăzi, întreaga zi Luna este fără direcţie, după ce formează conjuncţia cu Mercur la ora 7.13, apoi formând cuadratură cu Lilith şi Vesta, ceea ce evident ne aduce confuzie, dificultăţi în abordarea problemelor, tensiuni şi, în general o stare proastă. Se pare că vom avea o zi încărcată, plină de agitaţie, dar pe care o putem folosi pentru a evolua, pentru a pune în practică multe idei şi idealuri comune. De aceea este cel mai indicat să  păstrăm o anumită  disciplină în comunicare, un program logic de activitate personală,  să fim logici şi coerenţi, dar mai ales să analizăm cu grijă detaliile.
În plus este nevoie de multă raţiune în guvernarea propriilor venituri, de un control al fondurilor, de planificare cât mai exactă.
Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.
Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.
Cel mai indicat ar fi să reflectăm asupra nevoilor emoţionale, să le conştietizăm şi să le comunicăm, altfel se vor acumula sub forma unor frustrări, şi vor izbucni la exterior în cele mai nepotrivite momente. Tot despre comunicare este bine să dăm importanţa cuvenită cuvintelor, să ne gândim de două ori înainte de a le folosi în mod caustic. Există această predispoziţie atât astăzi, cât şi în următoarele zile.
Vom avea o stare generală de apatie, de lene, poate şi din cauza vremii, nu vă lăsaţi copleşiţi, odihniţi-vă în mod activ, sau prin activităţi intelectuale.
Poate că starea de confuzie ne va aduce decepţii, sau evenimente care le credeam că se vor desfăşura altfel, sunt momente trecătoare, mâine veţi vedea mult mai clar lucrurile.
Pentru a scăpa de toate aceste bănuieli, nesiguranţă, confuzii, cel mai bine întrebaţi direct, lămuriţi lucrurile, sau spuneţi ce simţiţi. Toţi trecem prin aceste stări, dar nu avem puterea şi curajul de a le lămuri sau măcar a le recunoaşte.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Am gustat din calea mistică: inima, sentimentele, iubirea.
Am gustat din calea spirituală: studiul, cunoaşterea.
Am urmat totodată calea împlinirilor prin muncă şi voinţă.
Şi totuşi, nu vreau să urmez o cale anume, ci pe toate trei împreună.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 19 BERBEC
COVORUL FERMECAT DIN BASMELE ORIENTALE
Când se întâmplă să intri într-o stare de criză oarecare, ai oricând la îndemână un instrument foarte puternic pentru a o depăşi: propria ta imaginaţie te poate ajuta să vezi dincolo de această stare, să te eliberezi de ea, să vezi soluţiile cu care poţi merge mai departe. Dacă te laşi copleşit de ea, acceptând-o ca pe ceva fatidic, imposibil de învins, atunci nici nu are cum să fie altfel. Depinde numai de tine să îţi îndrepţi atenţia către acele lucruri care te pot scoate din starea respectivă.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 22 PEŞTI
UN PROFET ADUCÂND NOUA LEGE DE PE MUNTELE SINAI
Atunci când toţi cei din jur par să fie într-o stare de confuzie, pierzând din vedere scopurile reale şi înalte ale vieţii, cineva trebuie să le aducă aminte de sensul în care şi-au propus să meargă. Ai putea fi tu însuţi acela, şi atunci trebuie să-ţi asumi responsabilitatea şi să ştii să dezvolţi viziunea utilă tuturor. Sau ar putea fi altcineva din jurul tău, şi atunci trebuie să ştii să-i accepţi viziunea şi să revii la calea ta reală cu ajutorul ideilor lui. În oricare situaţie, un nou set de norme poate limpezi lucrurile.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top