11 aprilie 2013

Astăzi suntem sub influenţa jupiteriană, practic fiind momentul de întoarcere spre perioada de început de septembrie 2012, spun acest lucru deoarece există posibilitatea de a descoperi acţiuni, evenimente sau idealuri pe care atunci le-am gândit, le-am simţit şi pur şi simplu au fost bolcate sau mult încetinite. Acum există posibilitatea reluării lor, există o forţă deosebită din punct de vedere astrologic, care ne ajută să o luăm de la capăt, să ne depăşim temerile sau să înţelegem greşelile sau blocajele care ne-au determinat să stagnăm, să ne blocăm.
Marte, guvernatorul săptămânii este în sextil cu Lilith, ceea ce impune extrem de multă stăpânire de sine, autoanaliză, astfel putem degenera uşor în certuri, sau se pot manifesta cu o intensitate maximă frustrările. Replierea de sine este absolut necesară, chiar în contextul amintit mai sus, iar acţiunile demonstrative trebuie evitate.
Venus, la rândul ei formează un frumos sextil cu Vesta, ceea ce ne ajută la conştientizarea tuturor acţiunilor pe care ar trebui să le întreprindem, este un moment de maximă luciditate în sensul că vom înţelege foarte clar, spiritual vorbind, cum şi unde ar trebui să acţionăm.
Luna, se află în exaltare în semnul Taurlui, la fel şi Soarele este în exaltare în semnul Berbecului – moment unic într-un ciclu anual – teoretic fiind o perioadă de două zile foarte potrivită pentru noi acţiuni, mai ales că suntem şi în a doua zi lunară, ceea ce înseamnă că tot ce începem în această zi va creşte; este nevoie, aşa cum specificam mai sus, doar de prudenţă şi de evitat excesele de orice fel ar fi ele. Mulţi dintre noi vor dori să folosească puterea pentru a conduce sau pentru a se impune, mai ales în situaţii de criză, sau în care acţiunea se impune. Toate acţiunile sunt susţinute cu excepţia celor care sunt egocentrice sau speculative.
Odată intrată în semnul Taurului, la ora 6.24, Luna formează un septil interesant cu Lilith, aspect pe care-l vom resimţi practic până după orele 15.00, ceea ce ne va aduce stări interioare de nemulţumire faţă de ceea ce facem sau suntem, este o provocare pe care ar trebui să o folosim constructiv, tocmai pentru a rezolva problemele urgente mai ales de natură pecuniară. Este de citit simbolul sabian al zilei, foarte sugestive, pentru a înţelege exact cum ar trebui să acţionăm.
Reîntoarcere la spiritualitate, la justeţea acţiunilor, la credinţă, iată ce reprezintă această zi. Vorbele noastre trebuie să rostească ceea ce simţim, orice demagogie va fi sancţionată drastic, ba chiar mai mult se va întoarce împotriva noastră. Situaţiile confuze predomină tocmai pentru că ne este teamă să ne manifestăm clar intenţiile, să ne definim logic şi concret activităţile profitabile. De aceea să nu ne mirăm că lucrurile trenează sau sunt greu de rezolvat, că totul este confuz şi în ceaţă. De fapt este imaginea noastră interioară reflectată în exterior.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Când viaţa ta este frământată de furtuni şi valuri, ridică-ţi ochii spre cer ca să vezi semnele ce anunţă liniştirea furtunii. Pentru fiecare om, cerul este simbolul celui mai înalt ideal al său, al celor mai înalte principii şi motivaţii care îl conduc în viaţă. Oamenii sunt temători şi stresaţi când uită că există lucruri pentru care viaţa merită să fie trăită în pace şi bucurie.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 22 BERBEC
POARTA SPRE GRĂDINA ÎMPLINIRII TUTUROR DORINŢELOR
În viaţa fiecăruia există o poartă spre fericire. Dar fiecare trebuie să o descopere, să o recunoască, să o deschidă şi să intre prin ea. Nimeni nu te poate împinge cu forţa către ceea ce te face fericit, tu însuţi trebuie să faci ceea ce trebuie pentru a ajunge la împlinirea idealurilor tale.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 14 GEMENI
DOI OAMENI, TRĂIND DEPARTE UNUL DE ALTUL, ÎN COMUNICARE TELEPATICĂ
Crezi că singurele forme de comunicare sunt cele care pot fi înregistrate cu tehnologia actuală? Şi totuşi, aminteşte-ţi că adesea ţi se întâmplă să te gândeşti la cineva şi el să apară după câteva clipe, sau se întâmplă să ai o idee şi altcineva să o rostească… Telepatia există, chiar dacă nu avem o explicaţie pentru ea şi nici nu ştim să o folosim în mod controlat. Gândurile tale nu-ţi aparţin total, ele sunt o formă de comunicare nelimitată cu tot ce există. Ai grijă ce gândeşti, că se află!
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top