17 aprilie 2013

Astăzi se resimte foarte puternic conjuncţia Soare Marte care de fapt se formează mâine la ora 3.19, de aceea ziua este destul de dur resimţită, iar acţiunile care au loc astăzi dar mai ales cele de ieri, se resimt din plin. Avem nevoie de răbdare şi multă prudenţă în tot ceea ce întreprindem tocmai pentru că este dificil de controlat aceast imensă energie. De cele mai multe ori ea îmbracă o formă violentă, să privim la atacurile teroriste sau la violenţele din aceste zile. Astăzi însă poate exista un impact maxim, de aceea avem nevoie de tact, răbdare şi într-un fel de a ne poziţiona oarecum în afara oricărui câmp de bătălie. În schimb Luna fiind în creştere, foarte aproape de Primul Pătrar, care are loc tot mâine, putem utiliza această energie pentru a realiza acţiuni dificile, care necesită un mare efort fizic şi o intensitate deosebită din punct de vedere psihic.
Parcă pentru a atenua asperităţile acestor zile,  Soarele se află în sextil cu Vesta, acest aspect ne ajută să depăşim perioada grea de tranziţie în care se află omenirea în acest moment, astfel că imboldurile oarecum necontrolate, primitive, au ca sens conştientizarea unor greşeli sau a unor erori în acţiunile noastre. Este poate o ultimă încercare care se face cu noi, la nivel înalt spiritual, care să ne conştientizeze, să ne determine să depăşim, să lăsăm în urmă stadiul tribal instinctiv , pentru a ne eleva conştiinţa. Evident că schimbările nu se vor opri, Viaţa şi Universul îşi vor urma cursul lor firesc, iar cei care se vor adapta ritmului vor fi cei care vor putea merge înainte. Dar, din prea multă Iubire pentru oameni, Dumnezeu, face numeroase încercări pentru a ne ajuta să conştientizăm toate acestea. Dar, acest subiect numai ţine strict de astrologie!
Unul din cele mai puternice exerciţii de creştere interioară este să fim atenţi la lucrurile pe care le facem în mod automat – ca respiraţia, clipirea pleoapelor, să fim atenţi la lucrurile din jurul nostru.
Când facem asta, permitem creierului nostru să lucreze cu mai multă libertate – fără interferenţa dorinţelor noastre. Unele probleme care păreau de nerezolvat sfârşesc prin a fi rezolvate, iar unele suferinţe pe care le credeam a fi de nedepăşit sfârşesc prin a dispărea fără efort.
Spune maestrul: “Când trebuie să te confrunţi cu o situaţie dificilă, încearcă să foloseşti această tehnică. E nevoie de puţină disciplină….dar rezultatele pot fi surprinzătoare. “
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Fiecare săptămână ne aduce 10080 minute. Acesta este capitalul nostru. Cum procedăm pentru a-l folosi cât mai profitabil? Oare ne putem gândi cât de important este fiecare minut şi firceare gând pe minut şi fiecare vorbă rostită pe minut, în sensul valorii, importanţei şi încărcăturii date?
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 28 BERBEC
UN PUBLIC NUMEROS, DEZAMĂGIT
Acţionezi adesea numai pentru a împlini aşteptările publicului, ale celor din jurul tău? Această motivaţie te poate face să devii doar o reflectare a ideilor şi dorinţelor celorlalţi, neglijându-ţi astfel adevărata înclinaţie şi menire. Indiferent de impresia pe care o produci altora, de opiniile lor şi de aprecierile sau criticile pe care le primeşti, tu poţi să simţi cel mai clar dacă faci bine sau rău. Ceilalţi uită repede, dar tu îţi aminteşti mereu lucrurile pe care trebuie să le faci mai bine.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 5 BERBEC
UN TRIUNGHI CU ARIPI
Viaţa este un complex de trăiri pe mai multe niveluri diferite – fizic, psihic, spiritual – şi la fiecare nivel avem prilejul să urcăm mai sus, să ne înălţăm într-un zbor, cu aripile pe care ni le îngăduim prin mentalităţile, atitudinile şi obişnuinţele noastre. În fiecare zi avem prilejul să învăţăm să trăim Viaţa mai bine, ca să fim fericiţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top