22 aprilie 2013

Astăzi, începând cu ora 9.00, Luna este fără direcţie, aşa că întreaga zi, se poate spune că este mai ciudată, în sensul că lucrurile nu ne ies aşa cum ne propunem, fără ca neapărat să fie blocate. În schimb noi ne stresăm foarte tare, ne propunem să ne iasă totul perfect în cele mai mici detalii, dar nu prea reuşim. De aici apar frustrări foarte mari, nereuşite, tensiuni greu de controlat, care pot conduce de multe ori la răbufniri.
Peste toate acestea astăzi la ora 10.42, Venus este în opoziţie cu Saturn retrograd, ceea ce face ca starea noastră de armonie să fie practic inexistentă, iar noi să fim asaltaţi cu probleme din trecut, greu de gestionat, o parte dintre ele fiind generate la sfârşitul lunii noiembire a anului trecut.
Acest aspect aduce pentru mulţi dintre noi răspunsuri  la problemele materiale, chiar dacă acestea nu ne satisfac sau ne crează noi dificultăţi. De fapt ne confruntăm cu ceea ce ne-a fost teamă să rostim sau să facem la momentul potrivit, sau mai bine spus cu ceea ce am crezut că nu va funcţiona. De fapt acest aspect prin tensiunea pe care o descarcă readuce pe făgaşul normal o seamă de acţiuni care au părut blocate până acum, au fosy conservate, îngheţate, tocmai pentru a învăţa, fiecare câte ceva. Acum avem prilejul de a înţelege lecţia adecvată fiecăruia şi de a depăşi inconvenientele, datorită înţelepciunii pe care se presupune că ar trebui să o acumulăm.
Cred va exista posibilitatea întâlnirilor, numite karmice, necesare pentru a ne elibera de anumite stări sau lucruri, pentru a deveni mai liberi şi înţelepţi, aducând totodată procese profunde şi radicale de transformare; marea realizare ar fi să reacţionăm în mod pozitiv şi constructiv.
Atenţia este mărită şi percepţiile sunt perfecte. Poate că privim puţin mai idealist şi exagerat lucrurile, dar oricum este remarcabil modul în care putem raţiona şi înţelege ce se petrece cu noi.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Nu asculta niciodată de oamenii care au prostul obicei de a fi întotdeauna negativi şi pesimişti… fiindcă ei îţi răpesc cele mai frumoase dorinţe şi speranţe pe care le porţi în suflet!
Gândeşte-te mereu la puterea cuvintelor, căci tot ceea ce auzi sau citeşti te influenţează în ceea ce faci!
Prin urmare , FII MEREU… OPTIMIST!
Si, mai ales, fii pur şi simplu „SURD“ când cineva îţi spune ca nu-ţi poţi realiza visurile!
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 3 TAUR
TREPTE URCÂND SPRE O PAJIŞTE CU TRIFOI ÎN FLOARE
Orice urcuş, cu toate greutăţile lui, te poate conduce către o culme cu o perspectivă minunată, în afara cazului când preferi să te vezi pe marginea unei prăpăstii înfiorătoare. Dacă te concentrezi asupra rezultatului minunat şi nu asupra efortului depus, atunci sarcina va fi mai uşoară şi vei putea să te bucuri de ea în loc să te plângi.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 14 FECIOARĂ
UN ARBORE GENEALOGIC
Nu întâmplător te-ai născut acolo unde te-ai născut. Dacă nu ştii să fii fericit printre ai tăi, unde eşti cunoscut şi iubit, oare cum vei putea fi fericit printre străini, unde eşti un străin? Poate doar dacă nu-ţi pasă de ceilalţi, dar atunci celorlalţi de ce le-ar păsa de tine?
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top