26aprilie 2013

Ziua de astăzi se află încă sub efectul Lunii Pline de ieri şi al eclipsei parţiale de Lună, dar mai ales sub semnul conjuncţiei Lunii cu Saturn şi al opoziţiei cu planeta Venus. Aceste două aspecte şi influenţa Lunii Pline face ca ziua de astăzi să nu fie atât de armonioasă pe cât ar părea. De aceea este important să ne păstrăm calmul în faţa provocărilor de tot felul, mai ales în plan sentimental. Este foarte posibil ca fiecare dintre noi să-şi dorească să elimine, să cureţe, să se echilibreze, de ceva sau cineva, să facă puţină ordine în propria viaţă, doar că acest lucru se întâmplă cu un patos foarte mare.
Atenţie la starea de agitaţie interioară, poate crea discuţii aprinse, dispute sau chiar certuri, mai ales că se formează şi cuadratura Lună Junona.
De aceea să nu uităm că trăim viaţa în grabă. Purtăm în noi „sinteze” de experienţe. Purtăm iubiri trecute, victorii şi înfrângeri. Dar când ne aducem aminte de dragoste, totul capătă o lumină vie, aparte, enigmatică. A iubi este cel mai simplu mod de a trăi pentru că este cel mai bun şi mai firesc. Aproape că nu trebuie să facem nimic altceva. Fiecare simte nevoia de a iubi, chiar înainte de a iubi pe cineva sau ceva anume. Acestei iubiri pure şi copleşitoare, mai devreme sau mai târziu, i se va răspunde.
Să nu uităm că imaginaţia este cea care ne modelează viitorul. Culorile în care ne imaginăm lumea sunt cele care vor da nota realităţii noastre. Dacă folosim culori vii, luminoase, imagini pline de bucurie, vom avea o viaţă luminoasă şi bogată. Avem toată libertatea să modelăm cum vrem imaginea pe care o oferim lumii, dar nu uităm că este însăşi imaginea vieţii pe care ne-o făurim.
În schimb, când vine vremea pentru acţiune, trebuie să ştim să ne mobilizăm toate resursele şi să ne concentrăm asupra acţiunii în sine, păstrând mereu în minte ţinta, ţelul pe care vrem să-l atingem. Chiar dacă suntem într-o competiţie cu alţii, rezultatele  depind în primul rând de noi, nu de ei.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Cum se curaţă energia? În primul rând, nu se fuge de acest lucru! Se înfruntă problema şi se lasă energia să se manifeste. De îndată ce acest lucru este făcut, energia este disipată şi cel în cauză poate merge mai departe. În orice fel se manifestă, ea va cauza durere şi suferinţă, pentru că se eliberează ceva ce a fost adesea în adâncul sufletului timp de multe încarnări. Dacă sunt lasate să curgă şi se merge mai departe, se ajunge într-o stare de conştientizare în care conştiinţa, iluminarea sufletului se pot schimba, şi numai atunci se poate urca în vibraţie. 
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 7 TAUR
O SAMARITEANCĂ VINE SĂ SCOATĂ APĂ DIN FÂNTÂNĂ
Omul cu care ai ocazia să te întâlneşti în mod neprevăzut poate să nu însemne nimic pentru tine, dacă îl consideri doar un străin lipsit de importanţă. Dar ar putea să-ţi ofere, chiar fără să-şi dea seama, răspunsul la o problemă care te frământă. Depinde numai de tine să valorifici oportunităţile vieţii, fiind atent la tot ce se întâmplă. Adesea, soluţiile apar pe căi nebănuite, chiar prin cei care aparent n-ar avea nici o legătură cu problema. Chiar dacă ei nu rezolvă problema, cel puţin iţi pot sugera soluţia, dacă eşti atent.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 14 TAUR
PE PLAJĂ, COPII SE JOACĂ, PE CÂND SCOICILE ÎŞI CAUTĂ LOCUL LA MARGINEA APEI
În jocul vieţii, adesea suntem atât de prinşi în propriile preocupări încât scăpăm din vedere lucrurile naturale care se petrec în jurul nostru. Astfel, viaţa noastră ajunge să fie limitată numai la ceea ce ne captează atenţia. Dar oricând putem să ridicăm ochii şi să privim în jur, gata să descoperim lucruri şi jocuri noi, care pot să ne umple viaţa de bucurie şi de împlinire.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top